Bergeijk - ZSC: 2-2

Deel dit bericht via:

Ook nu heeft Bergeijk te weinig gebracht In de thuiswedstrijd en na een 2-0- voorsprong kwam er geen vervolg ondanks de vele kansen. ZSC kwam al voor rust terug tot 2-1. In de slotfase werd zelfs de gelijkmaker aangetekend en waren in blessuretijd de beste kansen nog voor de Westerhovense bezoekers. Het bleef evenwel 2-2.

Bergeijk begon sterk en al in de 7e minuut werd het 1-0 toen een “vooorzet” van Colin in het doel verdween waarbij keeper jeroen vd Boomen op het verkeerde been stond (1-0). ZSC was nu onmachtig om het bergeijk moeilijk te maken en Bergeijk wist de score te verhogen tot 2-0 toen in de 28e minuut Colin Bergmans knap inkoptte na een voorzet van Koen van Woerkum (2-0). Bergeijk leek op rozen te zitten maar verzuimde een hogere voorsprong te nemen. Dat werd in de laatste minuut van de 1e helft afgestraft toen de vrijstaande Gijs van de Boomen voor ZSC de 2-1 op het scorebord bracht met een mooie stiftbal. Rust 2-1.

Na rust probeerde ZSC de gelijkmaker te forceren maar dit werd afgeslagen door de Bergeijk-defensie. Bergeijk had nu weinig geluk op inzetten van Lars Luijten waarop de Westerhovens keeper redde. Even later bracht het aluminium redding voor de bezoekers. Over en weer kregen de partijen nu kansen maar pas in de laatste minuut wist Stijn Cremers de gelijkmaker aan te tekenen (2-2). Pas hierna bleek dit verdiend toen ZSC nog kansen kreeg op de overwinningstreffer in blessuretijd maar nu het doel niet vond.

Een verdiend gelijkspel was het eindoordeel.

Opstelling Bergeijk:

Daan Bauhaus ,Roy Veraa, Ruud Willems, Stijn Cuypers , Rik Daams ,Jop van Veldhoven, Colin Bergmans, Lars Luijten, Piet Michielse (78 Tom Snellens), Jop Lavridjsen,  Koen van Woerkum,

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jos Beerens
11 december 15:21
Zoek de verschillen (met verslag 10-12-'18, Noud van Buul) en kleur de plaatjes
Onbekend
09 december 20:38
Wat een schop ploeg zeker 2 rode kaarten moeten vallen aan de kant van zsc en dan het publiek van zsc geen woorden voor schandalig