Afscheidswedstrijd Joost van Doormaal op 24 mei

Deel dit bericht via:

Zoals bekend heeft Joost van Doormaal zijn carrière wegens een slepende blessure vroegtijdig moeten beëindigen.
https://www.amateurvoetbaleindhoven.nl/Joost-van-Doormaal-stopt-noodgedwongen-met-voetbal-2018-12-18

Dit wil de club niet ongemerkt voor bij laten gaan en daarom is een afscheidswedstrijd georganiseerd. Het team van Hilvaria bestaat uit spelers uit het huidige Hilvaria 1, oud-Hilvaria 1-ploeggenoten en vrienden van Joost. Aan de kant van RKDSV en RKVVO betreden oud-ploeggenoten van deze clubs het veld, onder begeleiding van de trainers van toen.

Om 20.00 uur wordt er afgetrapt tussen Hilvaria en een combinatie van oud-ploeggenoten van RKDSV en RKVVO,
Spelers Hilvaria:
Joerie van Rijswijk, Coen van Oirschot, Daan van der Wiel, Dorus van Trier, Greg van Gestel, Jesse van de Wal, Jisk van Teeffelen, Koen Wijten, Max de Kort, Ralf Huibregts, Sjors van Laarhoven en Sem Hendriks van het huidige Hilvaria 1. Pim Abrahams, Bram Abrahams, Tom van der Staak, Harm aan het Rot zijn de oud-ploeggenoten bij Hilvaria die het veld zullen betreden. Namens zijn vrienden spelen Sjoerd Koster, Tijs de Vries, Erik van Rijswijk, Robin van Pinxteren, Jasper Verstijnen, Dave van der Meijs, Pieter Schellekens, Ron van Puijenbroek en Bart van der Zalm. De ploeg wordt begeleid door de trainers Henri van den Braak en Pierre van Berkel en uiteraard zijn ook elftalleiders Ton Hoosemans en Dave de Bruijn van de partij.

Spelers RKDSV/RKVVO:
Wesley van de Wetering, Joël van Lieshout, Tom Paridaans, Sam Heinemas, Teun Joppen, Rob van Breugel, Roy Willems, Bram van Sambeek en Barry Houwes zullen RKVVO komen vertegenwoordigen. Bart Abrahams, Erwin van de Donk, Gijs van Gestel, Jesper van Hest, Job Jansen, Joris Derks, Lars van Doormaal, Frank Kolen, Mark de Brouwer en Wouter Hagenberg maken het team compleet namens RKDSV. De ploeg wordt begeleid door oud-trainers Erik van der Palen en Frans Verbeek. Henk van Gils, Sjaak Kroot en Cees van Poppel maken het feest compleet.

De wedstrijd staat onder leiding van de kundig leidsman Guus Bierings en duurt 2x30 minuten.

Na afloop is er een feestavond in de kantine en maken we er met zijn allen een mooie avond van!

Iedereen is van harte uitgenodigd om Joost het afscheid te geven dat hij verdient!

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?