Ad van de Kimmenade (EFC) ontvangt koninklijke onderscheiding

Deel dit bericht via:

Tijdens een speciale bijeenkomst op zondag 31 maart heeft Burgemeester de heer J.A.M. Vos van de gemeente Eersel, namens de Koning, Ad van de Kimmenade onderscheiden als ridder in de orde van Oranje – Nassau. Naast deze onderscheiding werd Ad van de Kimmenade tevens benoemd tot erelid van de club.

Ad heeft deze onderscheiding  verdiend door vele voetbal gerelateerde functies in de afgelopen jaren. Zo is Ad meer dan 30 jaar actief binnen  EFC. Van 1987 tot 2006 jeugdvoorzitter en vanaf 2006 tot heden als secretaris / vice voorzitter van het hoofdbestuur. Binnen de KNVB is Ad van de Kimmenade momenteel actief als KNVB ambassadeur en is lid van de werkgroep indelingen. Ook had Van Kimmenade zitting in het districtsbestuur van de Nederlandse Katholieke Sportbond -Voetbal ( NKS). Daarnaast is Ad al vele jaren actief als lid van de districtscommissie van de Belangenorganisatie Amateur Verenigingen ( BAV).
Bestuur EFC:
Ad, deze onderscheidingen heb je dubbel  en dwars verdiend en is je van harte gegund!
Deze speciale onderscheidingen is niet voor iedereen weggelegd. Alleen diegene die zich zeer verdienstig hebben gemaakt voor EFC komen in aanmerking voor deze onderscheiding. Meer dan 30 jaar staat Ad klaar voor EFC. In vele functie zoals scheidsrechter, jeugdvoorzitter en met name de laatste jaren als secretaris/ vicevoorzitter  van ons hoofdbestuur.

Dank voor al die jaren dat jij je hebt ingezet voor EFC. 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Reusel Sport / CoTrans
01 april 14:23
Ad,
Van Harte Gefeliciteerd met de Koninklijke onderscheiding en erelid van EFC.