4e elftal van Dommelen zet zich in voor ‘Stichting Football Makes It Happen’

Deel dit bericht via:

Dommelen 4 is een "jong" team met jongens tussen de 23 en 31 jaar. Het team is door de jaren heen opgebouwd wat heeft geresulteerd in een echt vriendenteam. Op woensdagavond wordt er fanatiek getraind en op zondagochtend moeten de wedstrijden gewonnen worden, maar na de training en wedstrijden is de derde helft net zo belangrijk!

Het elftal heeft  geen moment getwijfeld om dit jaar geld op te halen voor de Stichting Football Makes It Happen. Deze stichting zet zich namelijk in voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijk beperking of ernstige ziekte, die daardoor niet onze prachtige sport kunnen beoefenen (of bezoeken). Het 4e elftal van Dommelen is  er van bewust dat sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is en vandaar dat dit elftal graag een helpende hand wil toesteken.

Gedurende het seizoen gaan de spelers rond met de collectebus en organiseren ze meerdere acties om geld op te halen. Zo worden er getekende voetbalshirts geveild en krijgen ze  van verschillende ondernemers spullen aangereikt die geveild mogen worden voor dit goede doel. De club en overige teams van RKVV Dommelen ondersteunen dit initiatief en bieden de helpende hand.  

De aftrap van de actie vond plaats tijdens een oefenwedstrijd van RKVV Dommelen 4 op het teamweekend.  De zuiderburen van Racing Strijpen gaven het goede voorbeeld door een mooi bedrag te storten in de collectebus!

Komende maanden zullen er nog enkele veilingen plaatsvinden en is het elftal met de collectebus aanwezig bij het Sportgala Valkenswaard. De veilingen verlopen via de facebookpagina van Dommelen 4 en eenieder kan in een reactie een bod uitbrengen.

 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Frans van Hemert
12 november 16:00
Mooi en goed initiatief van deze groep. Ook complimenten aan deze site dat ze hier de volle aandacht aan geven. Top.
Marja
12 november 15:53
Goed bezig mannen. Hoop dat velen jullie actie steunen. Heel veel succes.