2e periodekampioenen op een rijtje

Deel dit bericht via:


Topklasse:
Kon. HFC

Hoofdklasse B: Dongen. Dongen is het bezit van de 1e periode. Nummer twee in de periode OSS'20 met 19 punten en vv Gestel kunnen deze periode overnemen. Als Gestel de inhaalwedstrijd tegen DESO wint dan komt het 20 punten waardoor Gestel de 2e periode wint. 

1e Klasse C: HVCH

1e Klasse D: Chevremont

2e Klasse F: Hier is de 2e periodekampioen nog niet bekend. RPC staat aan kop met 19 punten en heeft haar wedstrijden gespeeld in de 2e periode . NWC kan nog langszij komen mocht het de komende 4 inhaalwedstrijden in de 2e periode winnen. NWC heeft 8 punten uit 5 wedstrijden. Er kunnen dus nog 12 punten behaald worden door NWC waardoor het op 20 punten kan komen.

2e Klasse H: EVVC

3e Klasse D:
Wilhelmina Boys staat aan kop in de 2e periode met 20 punten. Wilhelmina Boys heeft alle 9 wedstrijden in de 2e periode gespeeld. Bladella en Oirschot Vooruit kunnen Wilhelmina Boys in de 2e periode nog voorbij streven. Gezien Oirschot Vooruit de 1e periodetitel al op zak heeft is alleen Bladella nog kanshebber. Bladella heeft nog 4 wedstrijden in te halen in de 2e periode en staat op 10 punten achterstand.

4e Klasse G:
WODAN

4e Klasse H: Bergeijk

5e Klasse D: In de 5e klasse d staat SC Olympus met 24 punten aan kop. SC Olympus is uitgespeeld in de 2e periode. Concurrent Riel heeft nog 2 wedstrijden te gaan in de 2e periode, mocht Riel deze 2 wedstrijden winnen dan gaat het SC Olympus voorbij. Riel staat op 5 punten achterstand.

5e Klasse H:
In deze klasse zijn er twee periodes van 12 wedstrijden.

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Wouter
29 februari 12:33
Handig document:
http://www.knvb.nl/downloads/bestand/1863/handboek-competitiezaken-amateurvoetbal

4. Voor klassen die bestaan uit een even aantal teams met drie perioden geldt:
a. Als de periodekampioen van de eerste periode ook in de tweede periode bovenaan eindigt, dan wordt de nummer twee van de tweede periode aangemerkt als vervangende periodekampioen.
b. Eindigt de periodekampioen van de eerste en/of de tweede periode (of het als zodanig aangemerkte team) ook in de derde periode bovenaan? Dan wordt het eerstvolgende team in de periodestand van de derde periode dat nog geen periodekampioen is (of als zodanig is aangemerkt) beschouwd als de vervangende periodekampioen.

En:

Als de klassenkampioen tevens periodekampioen is (of als zodanig is aangemerkt), dan wordt het team dat in de eindrangschikking van de volledige competitie de meeste punten heeft behaald en dat nog geen periodekampioen is (of als zodanig is aangemerkt), als vervangende periodekampioen van de klassenkampioen aangewezen.
Arie
28 februari 21:30
Bladella zijn watjes, slecht veld????? uit de competitie nemen
KNVB
28 februari 20:53
Nee nee. Deze gaat over in de periode zelf. zoals vermeld.
Jurgen
28 februari 20:34
Ik dacht dat als een club meerdere periodetitels pakt deze overgaat naar de hoogste in de ranglijst van competitie aan het einde van het seizoen. En dat de laatste periode overgaat naar de hoogste in de stand in de periode. .
Erwin
28 februari 20:31
Klopt. Dongen heeft de 1e periode behaald.
Wouter
28 februari 20:23
Sorry - zie nu dat NW al heeft gespeeld & verloren... was niet lullig bedoeld...
Wouter
28 februari 20:17
En in 2F kan Nieuw Woensel ook nog over RPC heen.
Wouter
28 februari 20:09
Hoofdklasse B: Dongen kan geen kampioen van de 2e periode worden want heeft de 1e periode al. Dus wordt de eerstvolgende in de eindstand van de 2e periode de periodekampioen. Als Gestel de inhaalwedstrijd wint, nemen zij die titel over.
Wint Gestel die wedstrijd niet, dan neemt O.S.S. '20 de periodetitel over.