Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

10 mei 2017 | Nieuws

Stand van zaken degradatievoetbal (3)


Aanstaande zondag staat de laatste competitieronde op het programma. Voor een aantal clubs is het zondag de dag van de waarheid in de strijd tegen degradatie.


2e divisie

UNA moet in de laatste wedstrijd tegen HHC Hardenberg nog vol aan de bak om nacompetitie voor klassenbehoud te ontlopen. Na het verlies bij Kozakken Boys afgelopen zaterdag en de winst van HHC Hardenberg op VVSB, is het verschil nog maar drie punten. Zaterdag volgt de beslissing.


Hoofdklasse B

Na het afhaken van enkele basisspelers, zit Gestel in de hoek waar de klappen vallen. In de laatste zes competitiewedstrijden behaalde de Eindhovenaren slechts één punt, kreeg het 38 doelpunten tegen en wist het slechts vijf keer te scoren. Door deze resultaten staat Gestel nog maar één punt boven de gevreesde streep. Zondag gaat Gestel op bezoek bij Gemert.

1e klasse C
Na twee nederlagen op rij staat Beerse Boys momenteel op een nacompetitieplaats. Zondag treft de ploeg uit Middelbeers Moerse Boys dat nog vol aan de bak moet om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Het verschil met de veilige plaats van AWC is twee punten. Het wordt dus een moeilijk verhaal voor Beerse Boys om de nacompetitie nog te ontlopen, aangezien AWC thuis speelt tegen het veilige staande RKTVV.


1e Klasse D

De opmars van De Valk werd afgelopen zondag een halt toegeroepen. De Valk kreeg een pak slaag van kampioen SV Meersen (6-1). Het is voor De Valk te hopen dat SV Meersen de sportieve plicht ook tegen concurrent RKSV Minor nakomt. De Valk ontvangt zondag SC Susteren, dat in het bezit is van de tweede periodetitel. Hopelijk zijn de Limburgers met hun gedachten al bij de nacompetitie.


2e klasse H

Rood Wit V heeft zich afgelopen zondag, na de overwinning op EFC, zo goed als veilig gespeeld. De Roodwitters staan drie punten boven de streep. Zondag gaat het op bezoek bij het uitgespeelde Heeze. SC Helmondia is inmiddels al gedegradeerd uit de 2e klasse. IVO mag nog hopen. De Limburgers staan twee punten achter op Oranje Zwart dat nu een nacompetitieplaats bezet. NWC en Mierlo Hout gaan uitmaken wie er met IVO of Oranje Zwart meegaat naar de nacompetitie. NWC ontvangt IVO, Mierlo Hout gaat op bezoek bij nummer 2 Venlosche Boys en Oranje Zwart ontvangt RKVVO.


3e klasse D

Bergeijk is afgelopen zondag officieel gedegradeerd. De verwachting was dat WODAN zou volgen, maar de ploeg van Collin Williamson staat na de overwinning op Braakhuizen nog slechts één punt achter op de nacompetitieplaats van EMK. WODAN ontvangt zondag Bergeijk en EMK speelt thuis tegen Braakhuizen. SBC gaat definitief de nacompetitie in voor klassenbehoud.


4e klasse G (ZI)

Na afgelopen zondag is Hulsel definitief gedegradeerd. DVS en SDO'39 gaan in principe bepalen wie er mee afdaalt naar de 5e klasse. In theorie komen daar ook De Weebosch en Vessem nog voor in aanmerking. Zondag wordt duidelijk wie er uiteindelijk ook rechtstreeks degradeert en wie nacompetitie speelt voor klassenbehoud. Zondag staat het duel tussen SDO'39 en DVS op het programma. Een spannend onderonsje. Netersel gaat op bezoek bij De Raven.


4e klasse G (ZII)

Wie gaat er de nacompetitie in? Pusphaira, Woenselse Boys, MVC of Mifano? Pushaira heeft 26 punten, Woenselse Boys en MVC 27 en Mifano 28 punten. Alle vier de clubs spelen zondag tegen een tegenstander waarvoor er niets meer op het spel staat. Twee van deze vier ploegen gaan de nacompetitie in voor klassenbehoud. 


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige Nieuwsitems

Nieuwsarchief Nieuws


logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg