VV ACHT zoekt trainer 2e elftal en trainer voor Dames 1

VV Acht zoekt voor komend seizoen een trainer voor het 2e elftal en een trainer voor het 1e elftal dames. 

Trainer 2e elftal:
vv Acht is op zoek naar een trainer voor het 2e elftal voor het seizoen 2022-2023. Momenteel speelt het 2e elftal in de 2e klasse D en de huidige trainer van het 2e elftal schuift volgend seizoen door als assistant bij het 1e elftal.

Het 1e elftal van Acht gaat momenteel aan kop in klasse 4F en het 2e elftal draait mee boven de middenmoot. Het 3e elftal staat in de top 4 van de 3e klasse E. De selectie van vv Acht bestaat momenteel uit 3 elftallen met een volwaardige bezetting in de technische staf (2 trainers per elftal voor 1-2 en 3). De technische staf staat onder leiding van hoofdtrainer Tim de Wert.

We zijn op zoek naar een ervaren trainer die prestatiegericht denkt, spelers kan raken en motiveren maar ook het team en de individuen beter kan maken en die past bij de huidige jonge technische staf. De selectie van vv Acht herbergt enorm veel jong talent en de sfeer binnen de selectie en de Technische Staf is uitstekend te noemen. De samenwerking tussen de Technische Staf en de Technische Commissie verloopt ook prima.

Bij deze vacature hoort een gepaste vergoeding.

Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken bij de voorzitter van de Technische Commissie: Carlo van Kemenade; mail; vankemenadecarlo@gmail.com of contact opnemen met tel nr 06 204 502 16.

Trainer Dames 1:
Voor volgend seizoen is vv Acht ook op zoek naar een trainer voor het 1e damesteam van vv Acht. Dit team is dit seizoen kampioen geworden in de 4e klasse en zal dus promoveren. Het team is prestatiegericht en er heerst een hele goede sfeer.

Het team is op zoek naar een jonge en talentvolle trainer voor de komende seizoenen.

Gelieve je interesse kenbaar te maken bij voorzitter vv Acht, John van Kemenade;mail; john.van.kemenade@fme-nv.com of contact opnemen met tel nr 06 554 821 08.

 

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?