Vessem laat zich verrassen in Spoordonk

Na druk van Vessem in de eerste 10 minuten kwam de eerste echte mogelijkheid in de 12e minuut. Merijn van Ham die goed doorging schoot hard van dichtbij in de handen van de keeper. 2 minuten later waren de gasten wederom dicht bij een doelpunt. Vanaf de linkerkant ging Thomas Maas door en schoot met links, maar keeper Kuulkers wist de bal met de voet tot hoekschop te werken. In de 17e minuut claimde Spoordonk een doelpunt uit een hoekschop. Scheidsrechter Fitters stond op 2 meter van de bal en beoordeelde anders. Na een half uur kwam de 1 - 0 op het scorebord. Sjoerd van Ham schoot op het natte veld met een stuiter de openingstreffer. 7 minuten later kreeg Roel van Nunen de bal op rechts, hij leek voor te zetten maar zijn voorzet belandde direct in het doel. 2-0.

Het eerste gevaar voor Vessem in de tweede helft kwam na een corner. Een kopbal van Marijn van Ham werd gekeerd door doelman Kuulkers en in de rebound wist op ‘t Hoog de bal van de lijn te halen. Aan de andere kant moest keeper Marijn van Rooy met een blessure na een botsing het veld verlaten. Speler-keeper Jop de Laat hoefde geen enkele redding te verrichten. Maar ook aan de andere kant wist Vessem geen vuist te maken. Eindstand 2-0.

@Supporter
30 november 19:08
Verklaar je nader? Wat voor gedrag liet hij zien?
Supporter
30 november 16:05
Terechte overwinning voor spoordonkse boys,. Helaas dat het gedrag van coach Vos niet vermeld was in het verslag.
supporter
30 november 12:45
Op de foto zie je goed hoe Spoordonk steeds druk op de bal uitoefende. Hier had Vessem duidelijk moeite mee. Terechte overwinning voor Spoordonkse Boys.