Vacature: De Bocht'80 zoekt hoofdtrainer voor het 2023/2024

De Bocht ’80 zoekt trainer voor haar eerste elftal

Inleiding
De Bocht ’80 – 1 komt uit in de 5de klasse C (zondag - Zuid 1). Met 19 punten uit 7 wedstrijden staat het eerste elftal bovenaan momenteel. De ambitie van De Bocht ’80 is om een stabiele 4de klasser te worden. De huidige trainer is bezig aan zijn derde seizoen. Vanaf seizoen 2023-2024 zijn we op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Een periode van 3 jaar is gebruikelijk bij De Bocht ’80.

De functie
Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en gedreven hoofdtrainer die past bij de cultuur van de club en zich inzet om maximale prestaties te halen.

Tot je verantwoordelijkheden behoren het verzorgen van trainingen op dinsdag- en donderdagavond, het begeleiden en coachen van het 1e elftal op zondag en het zorgen voor een goede sfeer binnen de spelersgroep. Als trainer van het 1ste elftal vervul je ook een belangrijke rol in de samenwerking met het 2de elftal.

Jouw profiel:
De trainer die wij zoeken beschikt minimaal over de vereiste UEFA C licentie met ervaring als hoofdtrainer van een 1ste elftal.

Je vindt het clubgevoel belangrijk, wat betekent dat je naast je rol als trainer van het 1e elftal ook oog hebt voor de andere teams. Daarnaast heb je natuurlijk overwicht waardoor je in staat bent om op het juiste moment boven de groep te staan, maar pas je ook binnen de groep en de cultuur van de club waar ook veel waarde wordt gehecht aan plezier maken buiten het voetballen om.

Wat bieden wij?
Een enthousiaste spelersgroep, een gezellige kleine voetbalvereniging waarin ieder individu telt met 4 seniorenteams. Ook bieden wij de gezelligheid van een dorpsclub die beschikt over een mooie, in een natuurgebied gelegen accommodatie, in Oirschot. Daarnaast bieden we een passend salaris.

Als het bovenstaande je aanspreekt en je voldoet aan het profiel, mail dan je motivatiebrief en CV voor 5 december naar voetbalvereniging De Bocht ’80 ter attentie van Edwin Baeten. Het e-mailadres is: ebaeten@hurkmansbv.nl

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Edwin op telefoonnummer 06-53667714.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?