Unitas'59 wint eenvoudig van matig DBS

Unitas '59 heeft op Sportpark 't Bokt eenvoudige zege geboekt op DBS.
Het eerste gevaar in de 1e helft komt via het hoofd van spits Nick Meeuwissen die keeper Lars Vrijssen met een mooie save onschadelijk weet te maken. Een paar minuten erna draaide Antonio Balta weg van zijn directe tegenstander en schiet de 1-0. Bij deze actie raakt hij echter geblesseerd en laat zich vervangen door Walid Aabakrimi. Binnen het half uur schiet Shane van Bosstraten met een doffe knal de 2-0 binnen.

In de 2e helft dringt DBS meer aan maar tot een aansluitingstreffer leidt dit niet. Een vrije trap van Rik de Wit op de rand van de 16-meter gaat rakelings over. In de 60e minuut komt Unitas '59 op een 3-0 voorsprong via een uitval over de rechterkant waarbij Dominic Drijver met een voorzet de voet van weet te vinden van Walid Aabakrimi. Uiteindelijke maakt diezelfde Walid Aabakrimi zijn 2e treffer van de dag na een steekpass van Shane van Bosstraten waarbij de eindstand van de wedstrijd is bepaald op 4-0.