Tumult rond gestaakte wedstrijden tussen Erp en FC Eindhoven/av en SV Lierop -FC Cranendonck

Voor aanvang van de wedstrijd Erp – FC Eindhoven/av in de 1e klasse C keurde de scheidsrechter het blauwe uittenue van FC Eindhoven/av af. Volgens de leidsman was het tenue niet voldoende afwijkend ten opzichte van het tenue van Erp. 'Het verschil was duidelijk zichtbaar. Het uittenue van ons is donkerblauw, zowel het shirt als het broekje en het shirt van Erp is lichtblauw en de broek wit. Voor ons onbegriijpelijk dat de scheidsrechter dit afkeeurde' aldus technisch manager André Nijssen.  Na veel tumult besloten de Eindhovenaren op laatste moment toch het aangeboden reservetenue van Erp aan te trekken. Eenmaal uit de kleedkamer in een rood shirt, gele broek en blauwe kousen en startklaar voor de wedstrijd werd aan de bezoekers medegedeeld dat de scheidsrechter niet meer aan de wedstrijd wilde beginnen en dat hij bij zijn standpunt bleef om de wedstrijd definitief te staken. Dit tot woede van FC Eindhoven/av.

Lierop – FC Cranendonck
Bij de wedstrijd tussen Lierop en FC Cranendonck in de 4e klasse E waren de gemoederen zo hoog opgelopen dat de scheidsrechter -na een toegekende strafschop aan FC Cranendonck-  de wedstrijd in de 92e minuut definitief staakte.  Ondertussen waren er enkele rode kaarten gevallen en na de toegekende strafschop was de orde helemaal verdwenen.  De strafschop is dus niet meer genomen bij een tussenstand van 1-1.  FC Cranendonck moet waarschijnlijk opnieuw afreizen naar Lierop om de resterende  minuten van de wedstrijd uit te spelen en dan te beginnen met het nemen van een strafschop.