Stand van zaken 2e periode

Deel dit bericht via:

Komend weekend valt de beslissing omtrent de tweede periodetitel in de 2e klasse F.  In 3D, 4F en 5D kan zondag ook al de belsissing vallen. 

2e Klasse F
Marvilde en EFC staan met 20 punten in de tweede periode gezamenlijk bovenaan. De tweede periode gaat over negen wedstrijden. Beide clubs hebben acht wedstijden gespeeld, dus valt zondag definitief de beslissing. Marvilde heeft een iets beter doelsaldo (+1)
Marvilde krijgt zondag Hilvaria op bezoek en EFC ontvangt Sparta’25.  Mochten beide ploegen de wedstrijd winnen dan is het doelsaldo beslissend wie er met de tweede periodetitel vandoor gaat.

3e klasse D
Bladella staat met 19 punten uit zeven gespeelde wedstrijden fier bovenaan in de tweede periode. Het verschil met nummer twee Unitas’59 bedraagt twee punten, maar de Eindhovenaren hebben al acht wedstrijden gespeeld in de tweede periode.  Dus bij een overwinning, aanstaande zondag in de uitwedstrijd tegen SV Budel, is Bladella verzekerd van de titel.

4e klasse F
Stiphout Vooruit heeft zondag bij ASV’33 voldoende aan een punt om definitief de tweede periodetitel op te eisen. Het verschil met de concurrenten HVV en Rood Wit’67 bedraagt zes punten. Beide Helmondse ploegen hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.

5e klasse D
De tweede periodetitel voor Pusphaira is bijna binnen. De studenten hebben een riante voorsprong van vijf punten op DVS. Beide ploegen hebben zeven wedstrijden gespeeld.  Bij een overwinning, aanstaande zondag in de uitwedstrijd bij LSV, is Pusphaira na acht gespeelde wedstrijden verzekerd van de titel.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Peter raaijmakers
05 maart 19:54
Ik mis 5 g, van nederwetten en ollandia