Oud-topkeepster Angela Christ ambassadrice vrouwenvoetbal VV Brabantia

Deelacties:

Voormalig topkeepster Angela Christ is komend seizoen de ambassadrice voor het vrouwenvoetbal bij Brabantia. Christ, 17 voudig oranjeleeuwin en oud keepster van PSV wil het vrouwenvoetbal bij Brabantia een impuls geven. "Brabantia heeft een goed plan voor het vrouwenvoetbal binnen haar vereniging en hier wil ik graag aan mee helpen",

Komend seizoen zal Angela Christ enkele keepers- en groepstrainingen gaan geven aan de vrouwen bij Brabantia, dat gaat starten met vrouwenvoetbal in de zondag 3e klasse . "We zijn enorm trots dat Angela haar naam aan Brabantia wil verbinden.

Vrouwenvoetbal bij vv Brabantia: 'Oude tijden herleven in een nieuw tijdperk.'
Als het gaat om damesvoetbal dan heeft Brabantia een grote historie. Bijna 40 jaar van 1973 tot en met seizoen 2013/2014 domineerde het damesvoetbal bij Brabantia. In het Jubileumboek 1922- 2007 is te lezen dat op 3 november 1973 er een eerste oprichtingsvergadering -onder leiding van oud ere- voorzitter Jan Olfers met daarbij 30 meisjes en vrouwen- plaatsvond. De eerste trainer van de dames destijds was Henk Burgers. Henk staat nu nog steeds op het trainingsveld bij de allerkleinste Brabantianen. Al maanden is er een team bezig om dames enthousiast te maken om zich aan te melden bij vv Brabantia. Het doel is om het komende voetbalseizoen met minimaal 2 damesteams te kunnen starten.

Aanmelden
We zijn nu nog op zoek naar een aantal getalenteerde speelsters. Lijkt het jou leuk om eens een proeftraining mee te doen. Meld je dan via onderstaande link nog aan voor de eerstvolgende training op vrijdag 7 mei om 18.45 uur. Ook als jij wel interesse hebt maar niet op vrijdag kunt trainen dan kan je toch aanmelden.

Klik hier
om je aan te melden voor een proeftraining

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Hans
05 mei 14:32
Leuk Angela dat je dat gaat doen,
grt je ouwe trainer.