Oproep aan alle clubs: Samen staan we sterk!

Deelacties:

Wij zijn er voor iedereen die zich betrokken voelt bij het amateurvoetbal in onze regio. De website is voor iedereen gratis toegankelijk en wij werken niet premium artikelen.

Amateurvoetbaleindhoven is niet alleen een website voor het laatste nieuws, uitslagen en standen maar we zijn er ook ter ondersteuning van de clubs. De clubs kunnen –buiten berichten binnen de selectie en wedstrijdverslagen- ten allen tijden kosteloos berichten sturen aangaande de vereniging zelf, zoals vacatures, aankondigingen, club vraagt/zoekt en overige aanverwante zaken binnen de club.

‘We zijn de oren en ogen binnen het amateurvoetbal in de regio Eindhoven, De Kempen en Helmond en staan midden tussen de clubs. Op deze manier proberen wij een eenheid te vormen en zo alle lezers van deze website te voorzien van alle informatie.’

Livescore
Zoals bekend gaat Amateurvoetbaleindhoven dit seizoen starten met Livescore.  Zo kunnen de bezoekers via ons platform direct het scoreverloop van alle competitiewedstrijden volgen. Peter Bussers gaat de Livescore voor AVE verzorgen en heeft inmiddels al ruim 120 toezeggingen van clubs die meedoen aan Livescore. Een aantal clubs moeten zich nog aansluiten… dus bij deze een oproep: Meld je snel aan voor deelname Livescore zodat we 100% vulling krijgen via: peter@amateurvoetbaleindhoven.nl

DOEN!!!
Nogmaals, alle verenigingen uit de regio van de 3e divisie tot en met de 5e klasse kunnen ons berichten sturen met nieuwsfeiten binnen de club. Wij als redactie besteden daar altijd aandacht aan, we zijn er tenslotte om het amateurvoetbal in een goed daglicht te zetten.
Voor het versturen van berichten mail naar: info@amateurvoetbaleindhoven.nl

Redactie Amateurvoetbaleindhoven.

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?