MS Schippers nog 3 jaar Hoofdsponsor van Bladella

Deel dit bericht via:

Hoofdsponsor van v.v. Bladella is momenteel MS Schippers. De huidige overeenkomst eindigt op 30 juni 2020, aan het eind van dit seizoen. De samenwerking tussen onze beide organisaties is van twee kanten goed bevallen.

MS Schippers startte drie jaar geleden als hoofdsponsor om op die wijze een grote Bladelse vereniging die diepgeworteld is in de gemeenschap (1 op de 10 inwoners is lid van Bladella) te steunen en daarmee een bijdrage te leveren aan diezelfde Bladelse gemeenschap. Een mooie vorm van wederkerigheid tussen een snel groeiend internationaal opererend bedrijf uit Bladel met “passion for farming” en een florerende vereniging met “passie voor voetbal”. Daarom zijn wij beiden trots te kunnen mededelen dat het hoofdsponsorschap door MS Schippers na afloop van dit seizoen nog eens met drie seizoenen wordt verlengd.

Wij zullen de aankomende drie seizoenen (1 juli 2020 tot 30 juni 2023) weer alles in het werk stellen om de goede naam van MS Schippers en voetbalvereniging Bladella op een positieve wijze uit te dragen.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Supporter bladella
09 oktober 9:01
Martien. Bedankt