Hoogeloon - PSV/av: 5-0

Hoogeloon wint knap thuis tegen PSV/av
V.V. Hoogeloon kreeg deze zondag koploper PSV/av op bezoek. PSV a/v begon de eerste minuten goed en Twan Peters moest al snel reddend optreden na een afstandsschot. Hoogeloon probeerde er wel uit te komen maar het ontbrak aan de laatste pass. Na tien minuten kreeg Hoogeloon de eerste corner en deze werd bij de tweede paal binnengekopt door de volledig vrijstaande Koen Appels. Daarna was Hoogeloon los. Vijf minuten later leek Hans van der Heijden te lang te wachten met zijn actie, maar hij schoot via een been van een PSV-speler raak. Weer vijf minuten later kreeg Tom Michielse een grote kans, maar deze kon de keeper nog net tot corner verwerken. Uit deze corner kopte broer Rik Michielse de 3-0 tegen de touwen. Deze derde goal zorgde voor de nodige irritatie bij PSV, die er niet beter op ging spelen. Hoogeloon profiteerde van het povere spel van PSV en op aangeven van Yannick Sol scoorde Koen Appels zijn tweede van de middag en zorgde daarmee ook voor de verrassende ruststand van 4-0.

Ook in de tweede helft was Hoogeloon de bovenliggende partij en binnen vijf minuten was het opnieuw raak. Tom Michielse kon alleen op de keeper af en was niet zelfzuchtig. Hij gaf voor en bij de tweede paal kon Hans van der Heijden simpel de 5-0 binnentikken. PSV probeerde er daarna nog wel uit te komen, maar tot echte grote kansen kwam de ploeg uit Eindhoven niet. De grootste kans was zelfs nog voor Hoogeloon. Hans van der Heijden kon een kwartier voor tijd nog een keer aanleggen na een goede actie van Jordy Bruininx, maar hij schoot over. Zo won Hoogeloon knap met 5-0 van de koploper en mag zij volgende week proberen deze goede lijn door te trekken uit bij RPC.