Hilvaria zoekt trainer voor JO19-1

Deel dit bericht via:

VV Hilvaria zoekt een trainer voor het team JO19-1, met ingang van seizoen 2021-2022.

Hilvaria JO19-1 speelt op dit moment in de hoofdklasse, waar het de 9e plaats bezet. Voor zover dat iets zegt in dit door Corona verpeste seizoen.

Wie zoeken wij ?
Een ambitieuze trainer met minimaal UEFA C / TC3 opgeleid en aantoonbare ervaring bij een vergelijkbaar jeugdteam en/of leeftijdscategorie of in het seniorenvoetbal, die:

Ø  bereid is zich qua speelstijl en spelopvatting te committeren aan de voetbalvisie van de vereniging.

Ø  bereid is samen te werken met de bestaande technische staf / begeleiding, de technische- en jeugdcommissie en andere trainers.

Ø  de spelers op een positieve wijze coacht en begeleidt, waarbij zowel het team als het individu plezier hebben in voetbal, zich ontwikkelen, beter worden en resultaten halen.

Ø  doorstroming en integratie van de jeugdspelers naar de senioren selectie stimuleert.

Ø  die betrokken is bij de spelersgroep en de vereniging, ook na de trainingen en wedstrijden. Is daardoor sociaal betrokken bij spelersgroep en op de hoogte van zaken die bij spelers leven.

Ø  VV Hilvaria positief uitdraagt, zowel op wedstrijddagen als in het contact met andere trainers en clubs. Hij is op de hoogte van en handelt naar de gedragscodes die gelden binnen VV Hilvaria.

Wat bieden wij ?
Ø  Een gezellige en ambitieuze vereniging waar alle randvoorwaarden uitstekend geregeld zijn.

Ø  Een cultuur om gezamenlijk onze jeugd met plezier zo goed mogelijk op te leiden.

Ø  Uitstekende trainingsfaciliteiten.

Ø  Een marktconforme vergoeding

Ø  Een kledingpakket en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of bijscholingen binnen en buiten de vereniging.

Heb jij interesse ?
Geïnteresseerde trainers kunnen tot zaterdag 11 april a.s. solliciteren via het mailadres jeugdvoorzitter@hilvaria.nl t.a.v. Leo van de Wal. Bij vragen of meer informatie kan er contact met Leo opgenomen worden via 06-13139707

 

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?