Eerste periodetitel prooi voor VV Vessem

De ploeg van Richard van de Kerkhof was 3-1 te sterk voor Spoordonkse Boys en pakt ongeslagen de eerste periode.

Dat Spoordonkse Boys niet gekomen was om een cadeautje weg te geven werd al in de eerste minuut duidelijk. Een vrije trap door Jesper van Agt, als voorzet bedoeld, ging rechtstreeks in het doel. 0-1. Vessem deed in de 7e minuut wat terug. Een mooie pass van Rens van den Heuvel op Gus Willemsen werd door laatst genoemde mooi binnengeschoven. Drie minuten later was Jaap van Diessen dicht bij de voorsprong, echter zijn schot belandde op de paal. Ook het schot van Pieter van Rooij na een voorzet trof net geen doel. In de laatste minuut van de eerste helft scoorde Spoordonkse Boys de 1-2, echter stond Roel van Nunen in buitenspelpositie waardoor de treffer niet doorging. Ruststand 1-1.

Na de thee scoorde Vessem in de 58e minuut de bevrijdende 2 - 1. Een aanval, opgezet vanuit rechts via Thomas Maas, werd in de rebound binnengeschoten door Rens van den Heuvel. De 3 - 1 viel vijf minuten later toen een goede voorzet de bal wederom voor de voeten van Rens van de Heuvel kwam, die de bal met een prachtige dropkick snoeihard in het doel schoot. Vessem bleef aandringen om de voorsprong verder te vergroten. Ondanks een aantal kansen bleef de 3-1 stand op het scorebord staan.