Een laptop meenemen? Zo doe je dat veilig

Deelacties:

Grote kans dat je er een in je bezit hebt: een laptop. We kunnen niet meer zonder. We brengen onze vrije tijd door met een laptop en hebben ze ook vaak nodig voor ons werk. Zeker als we geen vaste computer op het werk hebben. Het is een handig en waardevol ding dat zeker wat stijlvolle bescherming kan gebruiken. Laptoptassen zijn er in talloze uitvoeringen en in diverse prijsklassen. Het is niet per se nodig een dure laptoptas aan te schaffen. Natuurlijk moet je ook niet voor de goedkoopste gaan maar wat we bedoelen is dat je geen duur merk hoeft te kopen omdat die tassen van betere kwaliteit zouden zijn. Dat is lang niet altijd zo. Een merkloze tas kan ook een prima kwaliteit hebben. Kijk maar eens naar deze cowboys bag.

We zien laptoptassen in zakelijke uitvoeringen maar we zien ook laptoptassen waarvan je aan de buitenkant niet kan zien dat dit een laptoptas is. Je hebt een laptoptas nodig die tegen een stootje kan en die jouw laptop in een prima conditie kan houden. Je neemt de tas mee naar je werk, sleurt hem mee van vergadering naar werkbespreking. Van zakelijke lunch weer mee naar huis… Misschien gooi je hem ook in je fietsmandje of laat je hem lekker nonchalant aan je schouder bungelen. Je hebt een tas nodig die dit allemaal prima kan hebben en die past bij jouw laptop en lifestyle.

Kies voor een goede kwaliteit
Er zijn zo vreselijk veel soorten laptoptassen waaronder ook tassen waarin je je laptop veilig meeneemt. Een laptoptas hoeft immers niet altijd een zwarte schoudertas te zijn. Je kan alle tassen gebruiken mits ze maar groot genoeg zijn en van een goede stevige kwaliteit zijn. Houd bij het kiezen van een laptoptas altijd rekening met het formaat laptop dat je mee wilt nemen. Ook is het handig om te bedenken of je de tas alleen voor jouw laptop wilt gebruiken, of dat je er ook nog andere dingen in wilt vervoeren zoals je lunch, documenten, telefoon en andere persoonlijke items.

Kies een tas van geschikte grootte
Je sleept het liefst niet met een laptoptas en ook nog eens je eigen handtas. Zoek daarom een tas waar je jouw laptop maar ook je lunchbox, make-up tasje, haarborstel, deo en wat je nog meer mee wilt nemen, in kan doen. Het is fijn als de tas een apart vak heeft waar je de laptop in kan doen. Ook handig is het als je nog wat extra vakjes hebt waar je sleutels en telefoon ook nog in passen. Een tas met meerdere vakken is overzichtelijker dan een tas met 1 vak.

Kies een tas met een leuke look
Bovendien beschadigt je laptop snel als je een bos sleutels nonchalant in je tas laat vallen. Naast functionaliteit is de look ook van groot belang. Sommige tassen zijn wat saai maar je kan ook hele leuke tassen kopen. Je hebt tassen die gemaakt zijn van mooie materialen zoals leer, suède, of nylon en passen heel goed bij jouw dagelijkse look.

Kies de tas die bij jouw persoonlijkheid hoort
Ben jij een vrouw die graag een beetje opvalt? Ook dan kan je een leuke gekleurde laptop tas kopen of kies er één met een bijzonder printje. Zoek je echt een allround laptoptas 17 inch die overal bij past? Dan kan je beter een model kiezen die stoer maar toch zakelijk oogt. Kies een neutrale kleur zoals zwart, donkerblauw, donkerbruin of ga voor een mooie karamel kleur.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?