Best Vooruit zoekt trainer voor O23 team

Best Vooruit zoekt een Uefa-B gediplomeerde trainer voor haar nieuw op te richten team O23.
Best Vooruit start per seizoen 2022-2023 met een O23 selectie team, dat op de zaterdag gaat voetballen. De doelstelling is om voor de selectiespelers die uit de O19 jeugd komen een brug te slaan naar het eerste of tweede team van de club.

Al jaren zien we dat de stap van O19 selectievoetbal naar het eerste of tweede team een grote is. Met een O23 team geven we de jeugd langer de tijd om zich op het seniorenvoetbal in te stellen, en zowel mentaal als fysiek hier naar toe te groeien.

De kandidaat trainer is gediplomeerd en is in staat om op basis van zijn kennis en kunde de spelers beter te maken en zo op termijn in te passen in de selectie. Er is nauw contact met de staf van het eerste en tweede team, waarbij steeds gezocht wordt naar ontwikkelkansen voor de spelers van O23.

Het O23 team is een volwaardig selectie team, en traint op dinsdagen en donderdagen op dezelfde tijd als Best Vooruit 1 en 2. Het team zal bestaan uit een aantal spelers die al een jaar ervaring binnen senioren hebben en uit spelers die uit O19-1 doorstromen.

Wij komen graag in contact met geïnteresseerde trainers. Contact gegevens: Arent van de Sande, Bestuurslid Voetbalzaken. Tel 0651 814943.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?