Beerse Boys zoekt voor komend seizoen een trainer voor Vrouwen 1

Beerse Boys is voor komend seizoen 2022-2023 op zoek naar een trainer/coach voor VR1. Beerse Boys VR1 speelt momenteel in de tweede klasse en draait hierin bovenin mee. De selectie bestaat uit een groep talentvolle en gemotiveerde meiden/dames die komend seizoen graag voor het kampioenschap gaat.

Binnen Beerse Boys is de damestak een belangrijk onderdeel van de vereniging en komend seizoen zullen er op zondag ook weer vier vrouwenteams zijn. De trainer/coach van VR1 werkt nauw samen met de trainers en coaches van VR2 en de technische staf van de overige damesteams en de MO17.

Wat zoeken we:
De nieuwe trainer heeft bij voorkeur een trainersdiploma UEFA C of is bereid deze te halen, is gemotiveerd, heeft een positieve instelling en bezit over goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden. Ervaring als trainer/coach in het vrouwenvoetbal is een pré.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze mooie en uitdagende functie, dan kunt u dat aangeven via een mail naar: technischecommissie@beerseboys.nl of via een telefoontje naar René Verouden: 0653774670

Ook voor vragen betreffende deze vacature kunt u hier terecht.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?