Zaalvoetballers FC Eindhoven in benauwde situatie.

Deel dit bericht via:


Een aantal zaken zijn inmiddels bekend. GZV Watergras is de rechtstreekse degradant en WSV/ FSG Academy gaat nacompetitie in voor om lijfsbehoud.
Verder spelen Hovocubo, 't Knooppunt en Volendam de play offs, maar de overige play off plaats en de andere plek aangaande nacompetitie om lijsbehoud moeten nog vergeven worden. Nog drie clubs kunnen op de tiende plek eindigen, wat dus nacompetitie om lijfsbehoud betekent. Voor de laatste play offs plaats komen nog vier ploegen in aanmerking om de play offs te halen.
FC Eindhoven kwam in de wedstrijd met FC Marlène niet verder dan een 5-5 gelijkspel waardoor FC Eindhoven inmiddels op gelijke hoogte is gekomen met HV/Veerhuys dat onderuit ging tegen HOVOCUBO. FC Eindhoven krijgt zaterdag TPP op bezoek. De Rotterdammers zijn bij winst verzekert van een plaats in de play-offs. Dat wordt een zware dobber dus.

Wedstrijd
Na een vroege 2-0 achterstand gingen beide ploegen rusten met een 3-2 tussenstand in het voordeel van de thuisploeg. Topschutter Raphinha was namens FC Eindhoven verantwoordelijk voor beide doelpunten.
Na de rust zagen we een beter FC Eindhoven. De ploeg van Jan Vogels boog de 3-2 achterstand om in een 3-5 voorsprong door doelpunten van Rodrigo Ticz, Oualid Saadouni en Raphinha en leek in veilige haven. Maar in de slotfase kwam FC Marlène alsnog langszij waardoor de eindstand op 5-5 werd bepaald.

Zuur puntverlies voor de Eindhovenaren en alle pijlen zijn nu gericht op de wedstrijd van aanstaande zaterdag 28 april tegen TPP Rotterdam.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?