Voorbeschouwing PSV Vrouwen – sc Heerenveen

Deel dit bericht via:

Er wordt op het hoofdveld van De Herdgang om 14.30 uur afgetrapt tegen sc Heerenveen. Kom jij het team voor de laatste keer dit seizoen aanmoedigen?

Na één gelijkspel en twee winstpartijen speelt PSV Vrouwen tweede pinksterdag voor de laatste keer dit seizoen tegen sc Heerenveen, de oude ploeg van Lucie Akkerman, Sisca Folkertsma en Annerens Tijm.

Hoofdcoach Vuckovic heeft één doel voor ogen, ''Het is heel belangrijk om de laatste thuiswedstrijd voor eigen publiek winnend af te sluiten. We hebben, met name op De Herdgang, een goed seizoen gedraaid met maximale resultaten binnen onze kaders. We willen met positief gevoel afsluiten.''

Het thuispubliek op De Herdgang heeft PSV Vrouwen dit seizoen slechts één keer zien verliezen en twee keer gelijk zien spelen. Aanstaande maandag hopen aanvoerster Angela Christ en haar teamgenoten de goede balans voort te zetten. Vanity Lewerissa, Sylke Calleeuw en Dianne Reemers zitten in ieder geval niet bij de wedstrijdselectie.
Kom jij afscheid nemen van het seizoen bij PSV Vrouwen? Het verkooploket is maandag vanaf 13.30 uur geopend. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar van € 2,00 tot € 4,00.

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?