BES en Jurgen Pinckers einde seizoen uit elkaar

Deel dit bericht via:


Persbericht VV BES:

Jurgen Pinckers, hoofdtrainer van vvBES uit Borkel en Schaft, stopt na het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van vvBES. Jurgen is momenteel bezig aan zijn 1e seizoen voor vvBES, uitkomend in de 3e klasse D (Z1). Voor Jurgen, die naast het eerste jaar als hoofdtrainer tevens de trainersopleiding bij de KNVB volgt, zijn de combinatie van deze voetbalactiviteiten met zijn zeer drukke werkzaamheden als teamleider bij NTS bijna niet goed in te vullen. Voor het volgende seizoen zijn de vooruitzichten met betrekking tot de gecombineerde werkdruk niet anders. Zowel Jurgen Pinckers als de spelersgroep zullen alles in het werk stellen om ook volgend seizoen in de 3e klasse actief te zijn.
Wel zal de spelersselectie voor volgend seizoen uitgebreid moeten worden.


Het bestuur van vvBES gaat zich beraden over de ontstane situatie om goed voorbereidt te zijn voor het volgende seizoen. Geïnteresseerde trainers kunnen hun sollicitaties richten door een e-mail te sturen naar info@vvBES.nl. Informatie kan ingewonnen worden bij dhr. Frans Maas 06-11721094 of Bert Evers 06-51398239.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


William Hoeymans
29 januari 17:00
Zeer jammer Pink, maar laat hopen voor BES dat er een goede opvolger komt! En dat dit clubje behouden blijft in de 3de klasse.....met enkele spelers erbij!