Unitas'59 zoekt trainer JO17. Ufuk Demir, nieuwe trainer 2e elftal

Deel dit bericht via:

S.v. Unitas'59 is momenteel de grootste amateurclub uit de regio Eindhoven en is volop in ontwikkeling. 

De hoogste jeugdelftallen spelen allemaal op divisie niveau en onze tweede teams op 1e klasse niveau, onze JO14, JO12 en alle onderbouw selectieteams spelen in de hoogste klassen.

Ons vaandelteam speelt momenteel 3e klasse en wij hebben de ambitie om er een stabiele tweedeklasser van te maken. Naast onze sportieve ambitie staan wij ook bekend als een familiaire club waar gezelligheid, saamhorigheid en sportiviteit ook een grote rol spelen. 

Ben jij geïnteresseerd  om als hoofdtrainer van de JO17-2 aan de slag te gaan? 

Onze JO17-2 bestaat voornamelijk uit eerste jaars B junioren (JO16 spelers). Deze spelers komen momenteel uit in de JO15-1 koploper 3e divisie. Je zal deel uit maken van een prima georganiseerde club.  Spelers trainen in dezelfde tenue's en trainen 2 maal per week 1,5 uur.

Jij bent in bezit van UEFA C Youth of wil jij deze gaan halen.

Bij interesse stuur dan een motivatie mail met uitgebreide cv naar Frank Scholten (Hoofd Technische Zaken) frank.scholten@unitas59.nl

Ufuk Demir, nieuwe trainer Unitas 2
De Technische Commissie van SV Unitas’59 voegt weer een nieuw talent toe aan de trainersstaf. Met ingang van seizoen 2019/2020 wordt Ufuk Demir de nieuwe trainer van Unitas 2.

Ufuk heeft zich verbonden aan de Rood-Witten op Sportpark Bokt. Hij is 30 jaar, getrouwd en heeft een kind van 2,5 jaar. Hij is geboren en getogen in Eindhoven. In het dagelijkse leven werkt hij Accountmanager voor een bedrijf in de verpakkingsmaterialen. Afkomstig uit de jeugdopleiding van ESV (tegenwoordig Wodan) is hij bij die club doorgestroomd naar het 1e elftal waar hij een aantal jaren heeft gespeeld. Later voetbalde hij ook bij RKVVO, EMK en HVV Helmond. Verder is hij actief geweest bij het zaalvoetbal en op 18-jarige leeftijd mocht hij zijn debuut maken in de Eredivisie bij KW/Ritmo. Ook heeft hij gespeeld voor Oranje-19 in de zaal.

Zijn trainerscarrière is hij gestart als jeugdtrainer bij HSE en op 27-jarige leeftijd heeft hij het 1e elftal onder zijn hoede genomen.  Bij Unitas wil hij er voor gaan zorgen dat het tweede aanvallend, dominant en attractief voetbal speelt. Verder gaat hij spelers individueel beter maken en klaarstomen voor het 1e elftal. Natuurlijk wil hij samen met de spelers een gooi doen naar promotie, passend bij het niveau dat bij een vereniging als Unitas past.  

Ufuk kijkt er naar uit om zichzelf verder te ontwikkelen door in een nieuwe omgeving te werken en nieuwe mensen te leren kennen. Hij heeft specifiek voor Unitas gekozen vooral omdat de ambitie en doelstellingen van Unitas hem erg aanspreken. Hij wil daar graag onderdeel van uitmaken en zijn steentje bijdragen.

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?