Unitas'59 zoekt keeper voor haar selectie + overige club zoekt.

Deel dit bericht via:


Unitas'59

Unitas'59 zoekt een keeper voor haar selecte 1-2 voor het seizoen  2019/2020. 

Het eerste speelt momenteel in 3de Klasse en verder spelen de standaard jeugd teams momenteel op divisie niveau wat zeer positief te noemen is . De ambitie van de club is dan ook om in de nabije toekomst door te groeien naar een stabiele 2de klasser .

Sluit deze ambitie aan bij de jouwe neem dan contact op met Léon Melssen (0648705347) 

RKVVO
RKVVO zoekt voor het nieuwe seizoen een keeper voor het 1ste elftal. RKVVO speelt momenteel nacompetitie en heeft nog uitzicht op de 1ste Klasse. Voor meer informatie bel Matthijn Hoogduijn (06-11353603)

RKSV Heeze
RKSV Heeze zoekt keeper 1e elftalRKSV Heeze (1e Klasse KNVB) zoekt met spoed keeper(s) voor de selectie voor het seizoen 2019-2020.

Aanmelden bij Wiljan van Vijfeijken, tel. 06-19540952 of  Henk van den Kerkhof, tel. 06-19911576.

Wilhelmina Boys
Wilhelmina Boys zoekt voor het komend seizoen een trainer voor het 2e elftal.

Wilhelmina Boys zoekt voor het komend seizoen een trainer voor het tweede elftal. De club zoekt 'bij voorkeur' een jonge enthousiaste trainer in bezit van het diploma UEFA C.  

Reacties naar voetbalzaken@wilhelminaboys.nl

Nieuw Woensel
Nieuw Woensel zoekt spelers voor eerste elftal
Voor het seizoen 2019-2020 zoekt VV Nieuw Woensel spelers die de ambitie hebben om mee te groeien met de club.

Na een zwaar seizoen dat in mineur is geëindigd is onze club inmiddels al bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Omdat van de meeste spelers afscheid is genomen en we een nieuwe start willen maken zijn we opzoek naar versterking voor de selectie. De JO-19 jeugd wordt door geschoven naar het 2e waardoor wat extra ervaring zeer gewenst is. Om wat ruimer in ons “teamjasje” komen te zitten en een selectie.

Ben jij een ervaren voetballer die zin heeft om op de zondag om de punten te strijden in een nog jonge en leergierige groep dan ben jij van harte welkom. Ook voor spelers die zich willen ontwikkelen om uiteindelijk de stap te maken naar club op een hoger niveau zijn van harte welkom.

De ambitie is om binnen 2 jaar terug te keren naar de 4e klasse. Wil jij deel uitmaken van een team in opbouw en deel je deze ambitie en denk je dat je met jouw voetbalkwaliteiten kan bijdragen aan deze doelstelling, neem dan contact op:

Stuur een mail naar onze technische commissie via info@nieuw-woensel.nl of bel 06-46176010.

RKVV Bergeijk
RKVV Bergeijk zoekt Technisch Jeugdcoördinator met een lange termijn visie
Met ingang van het seizoen 2019/2020 is RKVV Bergeijk op zoek naar een betrokken Technisch Jeugd Coördinator (JCO) die zich graag voor lange termijn wil binden aan onze club.

Als JCO geef je leiding aan de Technische Jeugdcommissie (TJC) en sta je voor de ontwikkeling van de jeugdspelers en jeugdtrainers binnen RKVV Bergeijk. Je ondersteunt trainers en leiders in hun voetbaltechnische -en tactische ontwikkeling. Je draagt je kennis en ervaring op een positieve manier over binnen de club. Daarmee draag je bij aan een goede interne doorstroming van kwalitatieve voetballers binnen de eigen gelederen.

We zoeken iemand die ervaring heeft in het (jeugd)trainersschap en eventueel in bezit is van de juiste papieren (TC3/Curcus Jeugdcoördinator). Ingeval je niet in bezit bent van deze papieren, kan RKVV Bergeijk deze opleiding(en) voor je faciliteren.

Aangezien we de ontwikkeling van onze spelers en trainers als een van de belangrijkste taken van ons als vereniging zien, zijn we bereid om (in overleg en naar gelang kennis en kunde) een vergoeding te voorzien voor de rol van JCO.

Hebben we je interesse gewekt of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met onze voorzitter Voetbalzaken, Fons Sengers via tz@rkvvbergeijk.nl.

Sparta'25
Sparta ’25 zoekt damestrainer Senioren 1
Sparta ’25 uit Beek en Donk is voor haar Senioren Dameselftal op zoek naar een trainer/trainster.

Gevraagd wordt iemand die minimaal 1 keer per week de trainingen verzorgd en op zondag de coachrol voor haar rekening neemt.

Heb je interesse neem dan contact op met: maartenkluijtmans@hotmail.com tel. 06-54797527

SV Venray
SV Venray zoekt enthousiaste trainer voor  heren 2

Het 2de elftal speelt in de reserve- hoofdklasse. Ook speelt het 2de elftal in dienst van en met dezelfde intentie als Venray 1. Een goede samenwerking met de staf van heren 1 behoort tot het takenpakket. Wij proberen de nieuwe trainer daar waar nodig zo goed mogelijk te ondersteunen.

Heb jij interesse, meld je dan aan bij wimvievermans@svvenray.nl en geef een mobiel nr op zodat wij per omgaande contact met U kunnen opnemen.

NWC Asten
NWC Asten op zoek naar verzorger voor eerste elftal

Voetbalvereniging NWC uit Asten is per direct op zoek naar een verzorger voor het eerste elftal. Hij/zij dient op de zondagen aanwezig te zijn. Bij interesse graag contact opnemen met Tiny Werts via tel. 06-12910903.

RKVV Nederwetten
RKVV Nederwetten zoekt spelers en speelsters

Voetballen bij RKVV Nederwetten is leuk!
Altijd al willen sporten bij een vereniging waarbij gezelligheid en samenwerking voorop staat? Dan is voetballen bij RKVV Nederwetten zeker iets voor jou! “Wist je dat de contributie slechts €140,- per seizoen bedraagt?”

Vrouwenvoetbal
Het dames- en meisjesvoetbal (vrouwenvoetbal) krijgt in Nederwetten de aandacht het verdiend. De dames staan in Nederwetten volledig gelijk aan de mannen. Denk hierbij aan een eigen hoofdsponsor die zorgt voor professionele trainers, teamuitjes en aankleding met trainingspakken, tassen en mooie passende tenues. Dit verdien jij toch ook!?

Het eerste elftal
Spelen in een vaandelteam van een dorpsvereniging blijft toch iets bijzonders! Wekelijks wordt je door een vaste supportersgarde zowel uit als thuis ondersteund. Als je dan op zondagmiddag de winnende treffer scoort kan jouw weekend in het dorp niet meer stuk! “Plezier staat bij ons het allerhoogst in het vaandel”

Recreatief voetbal
RKVV Nederwetten hecht veel waarde om haar leden een plezierig weekend te bezorgen op én rondom het veld. Ben jij iemand die geniet van alles wat met voetbal te maken heeft, maar speel je liever een niveautje lager, dan zijn onze lagere elftallen en onze sponsoren hartstikke blij met jou als versterking. Ben je met meerdere personen neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Bij ons staat de deur altijd open!  “De was wordt voor je gedaan in onze eigen wasserette”

Ligging
In Nederwetten, achter de kerk. Dat is vanaf Nuenen, Son & Breugel en groot deel van Eindhoven slechts een kwartiertje fietsen!

Accommodatie
We beschikken over een hoofdveld van natuurgras en een splinternieuw hybrideveld. De kantine is onlangs verbouwd en heeft een moderne, maar toch zeer sfeervolle uitstraling. Met o a. grote kleedlokalen, materiaalhok, massageruimte, wasruimte, pannakooi en een speeltuintje zijn we allemaal helemaal up-to-date!

Organistatie & activiteiten

Nederwetten beschikt naast ons gemixte bestuur over een zeer groot aantal vrijwilligers. Zij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is voor alle leden. Scheidsrechters, barpersoneel, schoonmakers en zelfs het uitwassen van je shirtje, broekje en sokken wordt voor je gedaan!

Ook worden tal activiteiten op touw gezet, zoals quizavonden, kerstloop, seizoensopening, sponsortoernooi, dineravonden, regelmatig een DJ in de kantine en nog veel meer!

Volg onze levendige accounts op Twitter & Instagram: @rkvvnederwetten

Of bekijk onze vernieuwde website: www.rkvvnederwetten.nl

Vragen? Stuur ons een PM, een mail, of bel met Willy Raaijmakers: 06-54376528.

Wil je eerst een keertje meetrainen of sfeer komen proeven op een zondag? Graag! Wij weten namelijk zeker dat je daarna toch nooit meer weg wilt!

Let op: De uiterste overschrijfdatum is 15 juni

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?