Unitas'59 zoekt Sportmasseur/Verzorger (M/V)

Deel dit bericht via:


Unitas’59 is met 1.400 leden de grootste amateurvoetbalvereniging van Eindhoven. Onze selectie speelt derde klasse (zondagamateurs) en onze jeugdprestatieteams spelen op divisieniveau. Wij zijn een (h)echte familievereniging, waar prestatie hand in hand gaat met gezelligheid. Zo organiseren wij naast voetbal allerlei andere activiteiten en/of evenementen.

Wegens onverwacht vertrek van onze huidige functionaris door studie, zijn wij voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een sportmasseur/verzorger.

Als sportmasseur/verzorger ben in principe elke dinsdag- en donderdagavond en op de wedstrijddag (zondagmiddag) aan de zijlijn van het voetbalveld te vinden of je bent actief in de verzorgingsruimte. Je masseert de spelers van selectie 1 en 2, als ook de JO19-1 en JO17-1 wanneer nodig, tapet ze in, je overlegt met de bij ons aangesloten fysiotherapeuten voor het opstellen van hersteltrainingen en pakt de verzorging op tijdens de wedstrijd van selectie 1. Daarnaast denk en werk je actief mee aan de conditionele gesteldheid van de spelers. Jij weet de ernst van de blessure in te schalen waarbij je, wanneer nodig, ze doorverwijst richting de fysio voor diagnostiek. Maar bovenal ben jij het luisterend oor voor de spelers en technische staf.

Vereisten:

· Je bent sportmasseur of fysiotherapeut (in opleiding).
· Je kan zelfstandig maar kan ook in teamverband werken (met de staf selectie, technische commissie e.d.).
· Je hebt affiniteit met voetbal.

Wat ga je doen:
· Het (preventief) behandelen van spelers bij blessures.
· Het begeleiden van geblesseerde spelers naar wedstrijdniveau.
· Als verzorgen aanwezig zijn bij thuis- en uitwedstrijden van de selectie heren 1.

Wat bieden wij:
· Een plek waar je veel ervaring opdoet met sport-gerelateerde klachten.
· Je maakt deel uit van een gemotiveerde staf met als doel: spelers beter maken en optimaal presteren.
· Je ontvangt een aantrekkelijke (vrijwilligers)vergoeding.

Ben je geïnteresseerd in deze functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Alger Vissers, te bereiken op 06-51546688 of stuur een mail met je gegevens naar alger.vissers@unitas59.nl.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Johan
20 september 19:19
Rkvvbergegijk