Tongelre - Nederwetten: 3-3

Nederwetten kan tevreden zijn met puntendeling

Druilerige weersomstandigheden weerhielden de vaste kern van Nederwetten supporters er niet van om af te reizen naar Tongelre. Beide teams zijn momenteel qua stand geen hoogvliegers in de 5e klasse,  maar op het kunstgras van Tongelre ontspon zich toch een duel waar gestreden werd om de punten. Nederwetten verscheen aan de aftrap met nogal wat geblesseerde. Chris van den Biggelaar, Ben van der Bruggen, Rik van Lieshout, Giel van Korven en ook op de bank nog Mathijs Merks en Jesper Franc half inzetbaar.  In de 20e minuut kwam er zowaar een mooie mogelijkheid voor Toon van Rooij maar zij schot ging rakelings over het doel van Tongelre. Bij een uitbraak van Tongelre  kon Olivier van de thuisclub de bal met een mooie lob over doelman Jordy van den Boogaard  lichten en de 1-0 aan tekenen. Twee minuten later kreeg Toon van Rooij de bal goed aangespeeld van Roy Sleegers en gaf een goede voorzet op Christiaan Baaten die de 1 -1 aantekende. Vlak voor rust in de 42e minuut kreeg Nederwetten een vrije trap te nemen en Toon van Rooij krulde de bal mooi om de Tongelre muur in het doel 1-2 Dit was ook de ruststand

In de 2e helft werd het er allemaal niet beter op. Een moment van slecht uitverdedigen resulteerde in een eigen doelpunt door John van der Velden en kwam Tongelre weer terug in de wedstrijd 2-2. Weer enkele minuten later kreeg BuBu van Tongelre na een verre ingooi de bal vol op de slof en zette Tongelre weer op voorsprong. Na enkele wissels door de trainer van Nederwetten bleek ook de gouden wissel te zitten want de ingevallen 4e elftal speler Stein Verhagen, zette met een afstandsschot van zeker 35 meter de 3-3 op het scorebord. Hiermede kon Nederwetten wel leven en we hopen maar dat volgende week tegen HVV uit Helmond de ziekenboeg weer wat leeg gelopen is en dat het vaandel team weer voor wat mee spektakel kan zorgen.