Toernooien Best Vooruit, VV Gestel en Maarheeze

Deel dit bericht via:


Zaterdag 8 juni Groot Internationaal JO12-toernooi bij v.v. Best Vooruit!
Zaterdag 8 juni a.s. organiseert Best Vooruit i.s.m. PSV wederom een groots internationaal JO-12 toernooi. Aan het de Haas Advies Internationaal JO12-toernooi nemen, naast v.v. Best Vooruit, 11 Betaald Voetbal Organisaties deel uit Duitsland, België en Nederland. 
De poule-indeling is als volgt:
Poule 1: Best Vooruit, SC Heerenveen, PSV, FC Twente, KRC Genk, Borussia Mönchengladbach.
Poule 2: Vitesse, ADO Den Haag, FC Utrecht, FC Antwerp, Club Brugge, 1FC Köln.

De afgelopen jaren waren er tijdens de wedstrijden prachtige staaltjes van technisch voetbal te zien en scoorden de teams er lustig op los. Elke voetballiefhebber geniet bij het zien van het vaak nog onbevangen spel van deze aanstormende talenten.
Redenen genoeg dus om op zaterdag 8 juni naar sportpark “De Leemkuilen” aan de Sportlaan in Best te komen.

Het toernooi wordt om 9.15 uur officieel geopend waarbij alle ploegen voorgesteld worden aan het publiek. Om 10.00 uur start het toernooi, waarna vanaf 15.00 uur de finalewedstrijden gespeeld worden met als hoogtepunt de finale om 16.30 uur.  De prijsuitreiking zal om 17.00 uur plaatsvinden.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, het volledige programma of alvast kennis maken met de deelnemende teams van het de Haas Advies Internationaal JO12-toernooi bezoek dan onze Facebookpagina: “Best Vooruit Internationaal JO12-toernooi”.

Theo Boons Cup vv Gestel
Op zaterdag 29 juni organiseert VV Gestel de 2e editie van de Theo Boons Cup.


Vv MAARHEEZE ORGANISEERT OOK DIT JAAR HAAR GROOT INTERNATIONAAL JEUGDTOERNOOI
In navolging van de afgelopen jaren organiseert Voetbalvereniging Maarheeze ook dit jaar weer, haar groots opgezette, internationale Jeugd-Voetbaltoernooi. In het weekeinde van 15 en 16 Juni zullen jonge voetballers uit de categorieën Mini’s tm JO17 hun talenten laten zien op de velden van sportpark De Romrijten in Maarheeze.

Op zaterdag 15 juni zullen ’s morgens de jongste voetbaltalenten van de Mini’s, JO8, JO9  en JO10-categorie gaan strijden om de hoogste eer, waarna in de middag de velden ter beschikking staan voor de JO11 en JO12-teams.
Ook dit jaar mogen we weer voetballers begroeten vanuit het buitenland. Zo hebben zich vanuit Duitsland al de teams van DJK Fortuna Dilkrath en Heiligenhauser SV ingeschreven. Verder zullen ook enkele Belgische clubs proberen in Maarheeze de eerste prijs te gaan winnen.  Speciaal voor alle buitenlandse gasten zal op zaterdagavond een gezellig avondprogramma opgesteld gaan worden. Iedereen is op deze avond welkom onder het motto “Voetbal verbroedert”.

Op zondag 16 juni wordt het toernooi voortgezet met wedstrijden voor de JO13, JO15 en JO17-categorie. Deze spelen op een groot veld en ook hier mogen we teams uit de hele regio en uit het buitenland ontvangen.

Zoals ieder jaar is dit voor de deelnemende kinderen een spannend en leuk toernooi terwijl het voor de bezoekende ouders en supporters een mooi schouwspel is om de jongste kinderen fanatiek te zien voetballen. Eenieder die van jeugdvoetbal houdt is dan ook van harte welkom om de voetbaltalenten aan het werk te zien op Sportpark De Romrijten in Maarheeze.

Aan het toernooi doen maar liefst meer dan  ca 70 teams mee en de organisatie kan nog enkele teams plaatsen. Teams die nog willen deelnemen kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 26 mei via onze website www.vvmaarheeze.nl onder de rubriek “Jeugdtoernooi”.
Voor persoonlijke informatie kunt u ook contact opnemen met de toernooicommissie van vv Maarheeze: John Stals tel:  (+31) 6-51507579, E-mail: jeugdtoernooi@vvmaarheeze.nl

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?