SC 'Zand - Best Vooruit: 2-3 (I)

Deel dit bericht via:

Restant van de wedstrijd SC ’t Zand- Best Vooruit levert Best Vooruit 3 punten op

Donderdagavond, 09.11.2018, werd het restant van de wegens een blessure van de scheidsrechter gestaakte wedstrijd uitgespeeld om 20.30 in Tilburg. Er stonden nog 31 minuten op de klok. SC ’t Zand moest dit restant uit spelen met 10 man. Vanaf het beginsignaal speelde SC ’t Zand met 5 verdedigers en loerde op de counter via de 2 snelle en sterke spitsen t.w. Jordy van de Meer en Abdul Salam Bangura.

Best Vooruit lukte het 27 min. lang niet een bres te slaan in de verdediging. Zelfs kansen waren dun gezaaid. Vermeldenswaard was wel de terechte gele kaart, die werd uitgedeeld aan Tom Kastelijn in de 14de min. van het restant. Drie minuten later mocht Tom blij zijn dat niet voor de tweede keer een gele kaart werd getrokken na een vergelijkbare overtreding. Aan het eind van de wedstrijd werd Best Vooruit voor het eerst echt gevaarlijk in de 16 meter. Een schot van Daan van Kessel werd via een tegenstander tot hoekschop verwerkt in de 28ste min.  De hoekschop belandde voorbij de 2de paal bij de geheel vrijstaande Robin Buiks. Zijn kopbal leek voorlangs te gaan, maar Tom Kastelijn was er als de kippen bij om de bal binnen te schieten. De stand werd hiermee op 3-4 gebracht. In blessuretijd kreeg Kenneth van de Wiel nog een grote kans, maar hij schoof de bal helaas in de voeten van een op de doellijn staande SC ’t Zand speler. De scheidsrechter floot voor het einde van de wedstrijd en Best Vooruit mocht de drie punten mee naar Best nemen.

Opstelling Best Vooruit:

Bjarne Bakker, Daan van Kessel, Jeroen Liebregts, Ronald de Koning,  Elmo Hertogh, Tom Kastelijn, Thomas van Heukelom, Robin Buiks, Thijs van der Linden, Tim Fiolet en Kenneth van de Wiel.

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?