Peter Coumans verlengt bij RKVV Tongelre

Deel dit bericht via:


Persbericht RKVV Tongelre:

Voetbalvereniging Tongelre en Peter Coumans continueren samenwerking.
Vanaf eind november werken bestuur en projectgroep aan een nieuw beleidsplan voor voetbalvereniging Tongelre. Hiervoor zijn met gemeente, politieke partijen, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties vele gesprekken gevoerd.

Inmiddels heeft de projectgroep haar visie voor de toekomst op verschillende plaatsen gepresenteerd en toegelicht. De brede maatschappelijke vereniging met onder andere een onderscheidend jeugd en senioren beleid is en wordt goed ontvangen. Binnenkort wordt deze visie gepresenteerd aan de leden.

Vooruitlopend hierop heeft de projectgroep overeenstemming bereikt met Peter Coumans over continuering en uitbreiding van de samenwerking. Volgend seizoen zal Peter naast de functie van hoofdtrainer (senioren selectie) ook als hoofd jeugdopleiding actief zijn binnen onze vereniging. Samen met 2 nieuwe (technisch) jeugd coördinatoren zal hij mede vorm gaan geven aan het nieuwe beleid – het breed (maatschappelijk) ontwikkelen van talent!

De komende periode zal energie gestoken worden in de verdere invulling van de begeleiding en samenstelling van de spelersgroep.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?