Peer van Kemenade: "ik zie Unitas'59, Bladella en Hilvaria als favorieten"

Deel dit bericht via:

Met de komst van de goedlachse oefenmeester in 2016 en met het aantrekken van Efekan Aydin, Tayfun Yilmaz, Erwin Isbouts en Tim Nelemans waren de verwachtingen vooraf hooggespannen. Zeker bij de buitenwacht. Maar de resultaten bleven met name voor de winterstop uit. In de tweede helft van de competitie herstelde de ploeg van Van Kemenade zich, waardoor SV Valkenswaard uiteindelijk op de achtste plaats eindigde in de 3e klasse D.


Tayfun Yilmaz is terug gekeerd naar zijn oude club Marvilde, waardoor het duo Isbouts-Yilmaz al na een seizoen uit elkaar valt. Samen waren zij goed voor 21 doelpunten. Met de komst van Martijn Bax (DOSL) heeft SV Valkenswaard opnieuw een trefzekere speler in huis. Bax was het afgelopen seizoen goed voor 31 doelpunten. Naast de komst van Bax, hengelden de Bosuilen ook Joery van Breemen en Rutger Roza binnen (beide DVS) en keert verdediger Pascal van de Kamp terug.
We denken dat Valkenswaard komend seizoen met deze selectie een aardig woordje gaat meespreken in de 3e klasse D.

We stellen Peer van Kemenade een aantal vragen over wat zijn verwachtingen zijn voor het komend seizoen.

Ben je tevreden met de indeling?
Ja meer dan tevreden met de indeling waarbij er gelukkig veel ploegen uit "het mooie Kempen" acte de préséance geven. Op de dag dat de indeling bekend was sprak ik mister DVG uit het pittoreske Liempde en die gaf aan absoluut niet blij te zijn met de indeling daar de meeste ploegen voor DVG toch verder uit de richting liggen.

Wie zie je als favoriet voor de titel in de 3e klasse D?
Moeilijk te zeggen daar de meeste ploegen aan elkaar gewaagd zullen zijn. Als ik dan toch clubs moet benoemen kies ik voor Unitas '59 , Bladella (Huub belde dat ik Bladella moest benoemen) en Hilvaria. Vergeet ik nog om Dommelen te benoemen maar dat heeft vooral te maken met hun nieuwe trainer Fred Oostreenen!

Wat is de doelstelling en hoe zie je de kansen voor het komend seizoen in voor SV Valkenswaard?
De doelstelling is om mee te doen voor de prijzen en een betere start te maken als het afgelopen seizoen al zal dat niet zo moeilijk zijn. Verder komt er 'gelukkig' een goede lichting jeugdspelers aan die het gevolg zijn van het meer dan goede jeugdbeleid bij SV Valkenswaard, waarbij opgemerkt dat de club op alle gebied volop in beweging is!

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Frans Loomans
09 augustus 7:57
Ik wens je veel succes Peer
Martin Swinkels
08 augustus 13:15
Peer, Succes in de komende bekerwedstrijden en in de competitie.Toegewenst door een jou wel bekende scheidsrechter.