PSV Vrouwen verliest opnieuw

Deel dit bericht via:
Het elftal van Vuckovic werd op vijf plaatsen gewijzigd maar dat bracht niet het gewenste resultaat. Het werd uiteindelijk 3-1 in het Kyocera Stadion.

Belabberde eerste helft
PSV Vrouwen startte in het Kyocera Stadion met een gewijzigd basiselftal om uiteenlopende redenen, met de belangrijkste focus op resultaat. De start verliep, zoals vaker deze seizoenstart, niet naar behoren tegen de koploper. Binnen acht minuten stond ADO Den Haag voor via Tieleman,1-0. De 2-0 van de thuisploeg volgde op korte termijn met een geplaatst schot van Noordam. Het spel van PSV Vrouwen oogde niet overtuigend en de ploeg kwam er niet goed uit. Coach Vuckovic greep in om iets te forceren en bracht aanvaller Mauri van de Wetering voor centrale verdedigster Kim Mourmans. Een penalty in de 38e minuut leek voor een vroege beslissing van de wedstrijd te zorgen, 3-0. Dit was tevens de ruststand.

Eretreffer Susanna
PSV Vrouwen liet zich na rust meer inzakken om het de koploper verdedigend lastiger te maken. Dit zorgde voor een gelijkwaardige tweede helft waarin beide ploegen nauwelijks kansen creƫerden. Vanessa Susanna, op dit moment club topscoorder met drie doelpunten uit vier duels, draaide zich vrij en zorgde met een hard schot voor de eretreffer van PSV. De 3-1 was tevens de einduitslag. PSV Vrouwen verliest vier wedstrijden op rij en staat laatste op de ranglijst van Eredivisie Vrouwen.

Opstelling: Christ, Nouwen, Akkerman, Mourmans ('30 Van de Wetering), Sanders, Moorrees, Raaijmakers ('77 Folkertsma), Van Schijndel, Coolen ('46 Becx), Koopmans, Susanna.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?