PSV Vrouwen moet winnen

Deel dit bericht via:

De wedstrijd wordt vrijdagavond om 19.30 uur op De Herdgang gespeeld. Coach Vuckovic blikt vooruit op de ontmoeting met de nieuwkomer in de Eredivisie Vrouwen.

Enkel winst telt

De eerste zege van het seizoen werd na een moeilijke periode op overtuigende wijze tegen Achilles'29 (0-5) geboekt. De teams staat vrijdagavond weer tegenover elkaar in de Eredivisie Vrouwen. Inmiddels is PSV Vrouwen de juiste weg ingeslagen en wil het team in eigen huis de winst boeken en de play-offs plek verstevigen. Coach Vuckovic legt uit, ''Het enige doel is drie punten. Er geldt geen vorm van onderschatting maar er moet gewonnen worden. De sfeer is ontspannen, het team heeft vertrouwen in zichzelf en gaat ervoor.''

Basisopstelling onbekend

De coach moet vrijdag puzzelen in zijn opstelling, ''Er zijn deze week vijf speelster grieperig geweest waardoor nog niet bekend is hoe de basisopstelling eruit ziet en of andere speelsters voorrang gaan krijgen.'' Naast de griepgevallen is Corine Peels donderdag geopereerd aan haar kruisbandblessure en dit seizoen niet meer inzetbaar voor de ploeg.
Het verkooploket is vrijdagavond vanaf 18.30 uur geopend. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 2,00 of € 4,00.

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?