Jubileumweekend 90-jarig bestaan VV UNA

Deel dit bericht via:


Vrijdag 28 juni wordt om 18.00 uur het weekend feestelijk geopend. Onder luid tromgeroffel van een Braziliaanse sambaband wordt het startschot gegeven voor de Hoppenbrouwers 24-uurs voetbalmarathon.

Gedurende 24 uur spelen elk uur UNA-teams tegen een tegenstander die het team zelf heeft uitgenodigd. Na afloop is er uiteraard volop de gelegenheid de wedstrijd te evalueren onder het genot van een drankje op het terras of in de kantine. Zo spelen bijvoorbeeld de UNA-dames gedurende de nacht tegen de dames van Rood-Wit Veldhoven, altijd spannend! De UNA-vets nemen het zaterdag in de middag op tegen het Engelse Rowhedge FC uit Colchester, een vereniging waarmee ons veteranenteam reeds vele jaren een vriendschapsband onderhouden. Het kampioensteam UNA 5 kruist de degens met Knegselse Boys 3 en ook de Businessclub UNA, oud UNA A1, oud-leden en de UNA All Stars trekken de kicksen aan voor een wedstrijd.

De Hoppenbrouwers 24-uurs voetbalmarathon wordt op zaterdag 29 juni afgesloten met een wedstrijd van UNA 1. Aanvang van deze wedstrijd is rond de klok van 18.00 uur. Tegenstander is een team van spelers die recent onderdeel uitmaakten van de selectie van UNA 1.

Ook muziekliefhebbers komen aan hun trekken tijdens het jubileumweekend. Vrijdag wordt de muzikale omlijsting verzorgd door DJ Michiel Jansen en is er voor bezoekers die afzonderlijk van muziek willen genieten een silent disco ingericht op de tribune. In de kantine ligt een verlichte discovloer “à la John Travolta” die zal zorgen voor een nostalgische ambiance uit de jaren ’80.

Zaterdag overdag draait DJ Roy muziek en vanaf 21.00 uur zal DJ Jordy Graat het sportpark en dan specifiek het terras aka “De Luiffel” op zijn grondvesten laten schudden.

Maar allereerst zijn er op zaterdag 29 juni volop andere activiteiten, naast de Hoppenbrouwers 24-uurs voetbalmarathon die dan nog altijd in volle gang is en muziek. De dag start met “Het grote UNA 90-ontbijt”. Bezoekers kunnen in de vroege ochtend lekker genieten van een heerlijk ontbijt.

Vervolgens gaat de jeugd los op de diverse spelonderdelen, waaronder Bubble voetbal, stropdas schieten en darts voetbal. Aan het begin van de avond wordt de hongerige maag gevuld door de producten die bezoekers kunnen bestellen bij een van de drie foodtrucks. Verder zijn de consumptieprijzen gedurende het jubileumweekend aantrekkelijk verlaagd.

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?