Romano Ter Linden en Jeroen Hakkens terug bij FC Eindhoven(zaal)

Deel dit bericht via:


Romano ter Linden keert terug bij FC Eindhoven. Het is de tweede aanwinst van de Blauw-Witten voor het nieuwe seizoen. Ter Linden werd door FC Eindhoven opgeleid en debuteerde op 16-jarige leeftijd in de selectie. Algemeen directeur Anil Badloe: "Ik ben trots om hem weer terug te zien in het team."

Loopbaan
Ter Linden kwam op 14-jarige leeftijd in de jeugd van FC Eindhoven terecht. Vastberaden om het eerste team te bereiken trainde hij hard. Twee jaar later was het dan zover. "Op 16-jarige leeftijd debuteerde ik in het eerste. Tijdens de UEFA Futsal Cup in Slovenië kwam ik voor het eerst in actie", vertelt Ter Linden. In 2014 verliet hij de club voor een ander avontuur. Hij kwam uit voor stadsconcurrent ZVV Eindhoven en de Belgische ploeg Celtic Houthalen. Nu, drie jaar later is hij weer terug. Ter Linden: "Ik kijk er naar uit om weer voor de club te spelen na drie jaar afwezigheid."

Gecharmeerd
Badloe komt met de terugkeer van Ter Linden met een mooie anekdote. "Romano was de eerste fan waar we ooit een clubshirt voor kochten. Papa Ferry speelde in het eerste team en Romano was altijd bij de wedstrijden. Ooit zou hij in het eerste spelen, net als zijn vader. En dat gebeurde. Na een aantal jaren buitenshuis is hij weer terug als een grote meneer. Daar ben ik oprecht trots op!", aldus Badloe. Ter Linden onderstreept het verhaal van Badloe: "FC Eindhoven is de club waar ik een zwak voor heb en waar ik heel mijn jeugd heb meegemaakt. Ik heb nu meer ervaring opgedaan en ben klaar voor de komende seizoenen bij de club."

Jeroen Hakkens
FC Eindhoven heeft met Jeroen Hakkens de eerste aanwinst van het seizoen binnen. Hakkens speelde eerder al drie seizoenen bij FC Eindhoven en keert nu vanuit België terug naar de Blauw-Witten. Algemeen directeur Anil Badloe: "Jeroen is met zijn vele ervaring een welkome aanvulling op de selectie."

Carrière
Hakkens begon zijn futsalcarrière op het hoogste niveau bij FC Eindhoven. Na drie succesvolle seizoenen verliet hij in 2009 de club om in België aan de slag te gaan. In acht jaar tijd kwam hij uit voor KK Malle, Proost Lier en Gelko Hasselt. Hakkens: "Ik wil mijn loopbaan als speler graag afsluiten bij de club waar het voor mij op topniveau begonnen is: FC Eindhoven. Ik heb gedurende mijn periode in België altijd goed contact behouden met de club. Het was niet de vraag óf ik terug zou keren, maar wanneer. De tijd is nu daar."

FC Eindhoven Randstad Academy
Door zijn jarenlange ervaring is Hakkens niet alleen een aanvulling voor het eerste team, maar gaat hij dit ook voor de Academy zijn. "Ik kijk ernaar uit om weer te spelen in Eindhoven", vertelt Hakkens. Hij vervolgt: "Ik ga niet alleen als speler aan de slag, maar ik ga ook een team uit de Academy coachen. Daarnaast ga ik mijn TC2 (UEFA Diploma) halen om mezelf verder te ontwikkelen als trainer. Laat het seizoen maar beginnen!"

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?