Het seizoen 2019-2020 gaat beginnen!

Deel dit bericht via:


Na de lange zomerstop staat komend weekend het nieuwe seizoen 2019-2020 voor de deur. UNA heeft de eerste competitiewedstrijd al gespeeld en zondag start RKSV Nuenen met de competitie in de hoofdklasse. De overige klasses beginnen aanstaande zondag met de bekerwedstrijden.

De KNVB heeft ook voor dit seizoen besloten om in september te starten met de bekerwedstrijden waardoor de competitie pas in het weekend van 21 en 22 september van start gaat en eindigt in het weekend van 23 en 24 mei 2020. Daarna begint de nacompetitie waardoor we weer rond medio juni klaar zijn met het seizoen 2019-2020.

Nieuwe website
In de zomermanden hebben we i.s.m. Dix webdesign gewerkt aan een nieuwe website. Deze hopen we binnenkort aan u voor te stellen. Na drie jaar gaan we afscheid nemen van de huidige website. Gezien het hoge dataverkeer was het bouwen van een nieuwe website noodzakelijk. De site krijgt een nieuwe uitstraling en sluit 'met de nieuwste gadgets' goed aan bij de huidige tijd.

Start
De voorbereiding zit er op en het serieuze werk gaat beginnen. Wij van Amateurvoetbaleindhoven gaan er weer alles aan doen om de bezoeker snel van alle informatie te voorzien. Medewerking van clubs, trainers, spelers, bestuursleden en supporters zijn van harte welkom.

Uitslagen

Ook dit seizoen gaan weer proberen de uitslagen zo snel mogelijk online te krijgen, ook daar kunnen we alle mogelijke steun in gebruiken.
Heb je iets te melden aan onze redactie of heb je een tip, laat het ons weten en stuur een mail naar info@amateurvoetbaleindhoven.nl

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Willem-Jan
30 augustus 11:39
Zin in! Wordt weer een interessant en enerverend seizoen!