Het seizoen 2018-2019 zit er op!

Deel dit bericht via:


Zomerstop

De komende maanden komen er waarschijnlijk, met uitzondering van de nieuwe competitie en bekerindelingen, geen spectaculaire nieuwsberichten naar buiten. Amateurvoetbaleindhoven blijft in de zomerstop echter wel online en brengt waar nodig actuele informatie. Ook wij als redactie gaan even uitrusten en ons voorbereiden op het nieuwe seizoen van 2019-2020.

Ontwikkelingen
Na de korte rustpauze gaan we in de zomerstop wel werken aan een nieuwe website. Gezien het hoge dataverkeer is de website na vier jaar toe aan vervanging. Ook gaan we de uitslagen en standenlijsten vernieuwen. We hopen met de start van de nieuwe competitie alles online te hebben.

Bezoeker laat je horen!
Wij als redactie blijven alert als het gaat over de berichtgeving op de site. Toch zijn er ongetwijfeld zaken die de bezoekers anders zien of graag toegevoegd willen zien aan de site. We horen graag jullie mening en vragen dan ook wat jullie eventueel aan de site zouden willen veranderen. Je kunt door middel van een e-mail je idee of verandering doorgeven aan onze redactie.

LAAT JE MENING HOREN EN STUUR EEN MAIL NAAR: info@amateurvoetbaleindhoven.nl

We bedanken alle clubs, bestuursleden, trainers, spelers, begeleiders en een ieder die zich inzet voor het amateurvoetbal....voor het afgelopen seizoen.

Fijne vakantie!
Redactie Amateurvoetbaleindhoven

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


FC Eindhoven AV
20 juni 11:01
Namens FC Eindhoven AV willen wij jullie bedanken voor een mooi seizoen en voor het snel plaatsen van standen en informatie!
Fan
20 juni 10:15
AVE bedankt voor het mooie seizoen. Ook namens mij: Ga zo door met jullie geweldige website! Gr. R. van Steenbergen
Gerard van Leerdam
20 juni 10:05
Namens Woenselse Boys dank aan de redactie voor weer een geweldig seizoen waarin het amateurvoetbal Eindhoven e.o. up-to-date is gevolgd.