Hans Bonnema verlengt bij SV Tivoli

Deel dit bericht via:


Volgens Dre Rennenberg heeft het volledige bestuur vertrouwen in de toekomst. Na vele jaren in de onderste regionen te hebben verkeerd, is SV Tivoli nu de trotse lijstaanvoerder. Dre Rennenberg zegt "we hebben een kwalitatief goede en enthousiaste selectie. Daarom ziet het bestuur samen met Hans de toekomst optimistisch tegemoet." De technische staf voor volgend seizoen ziet er als volgt uit:

Hoofdtrainer 1e elftal: Hans Bonnema
Assistent-trainer 1e elftal: Marcel van de Kamp
Leider 1e elftal: Cor Bertrams
Begeleider/ Vlagger 1e elftal: Abdelhafid Ouzalah
Trainer 2e elftal: Martien Dielissen
Leider 2e elftal / Vlagger: Hakan Arici
Keeperstrainer selectie: Michel Mohanlal

De trainerscarrousel begint doorgaans in oktober al te draaien en de meeste clubs zijn eind januari voorzien van een trainer in het nieuwe seizoen.
Bij Sv Tivoli heeft het allemaal wat langer geduurd. Dat heeft zo zijn redenen aldus Bonnema: "Het bestuur had al tijdig aangegeven dat ze graag met me verder wilde. Ik heb zelf ook aangegeven graag te willen blijven, alleen moesten er nog een aantal dingen geregeld worden. De club is in opbouw en om goed door te pakken moet je zorgen dat de club zich verder ontwikkeld. De vorming van de technische staf is daar een belangrijk onderdeel van. Deze aandachtspunten zijn ingevuld en ik ben blij dat we het komend seizoen met deze staf verder gaan."

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jan Lodewijks
11 april 9:59
Hans proficiat met je verlenging en maak er een mooi seizoen vannlnjn
Piettie
06 april 8:02
Gefeliciteerd Hansi, maar kon ook niet anders toch, na al deze positieve ontwikkelingen en prestaties.