FC Eindhoven (zaal) start competitie goed

DE EERSTE 3 PUNTEN GAAN MEE NAAR EINDHOVEN

FC Eindhoven krijgt al in de eerste minuten 2 goede kansen door Raphinha Ortiz de Oliveira.
In de 4e minuut wordt Mohamed Bouraraasi vrij gespeeld en tikt de 1 – 0 binnen voor Futsal Apeldoorn.
Hierna blijft de wedstrijd op en neer golven en krijgen beide teams diverse kansen.
In de 14e minuut komt FC Eindhoven gelijk door een hoogstandje van Raphinha Ortiz de Oliveira, hij passeert met een hakballetje de duikende Mike van den Nieuwenhuizen.
In de 18e minuut zet Jordany Martinus met een beetje geluk de 1- 2 op het scorebord, met deze stand gaat men ook de rust in.

In de tweede helft is het spel van FC Eindhoven beter als in de eerste, maar pas in de 34e minuut scoort aanvoerder Oualid Saadouni met een harde schuiver in de benedenhoek de verlossende 1 – 3.
Als Futsal Apeldoorn 5 minuten voor tijd met 5 veldspelers gaat spelen, onderschept Raphinha Ortiz de Oliveira in de 36e minuut de bal en scoort de 1- 4 in een leeg doel.
Mohamed Bouraraasi scoort in de 40e minuut nog de 2 – 4, maar in de laatste seconde maakt Jamal el Ghannouti de 2- 5.
Al met al een verdiende overwinning voor FC Eindhoven.

minuut 33: Zerouali gele kaart

Stadgenoot ZVV Eindhoven ging in de uitwedstrijd bij FC  Marelené met 5-1 onderuit.