Gemert onderuit bij RKSV Nuenen.

Deel dit bericht via:


Nuenen kwam op eigen veld sterk uit de startblokken en nam al na 3 minuten spelen de leiding door een treffer van Tim Janssen. Gemert moest in de achtervolging maar had het eerste half uur weinig in te brengen op sportpark Oude landen. De ploeg was nauwelijks gevaarlijk en zag aan de andere kant Nuenen een paar keer gevaarlijk opdoemen voor doelman Bono Barten.

In het tweede gedeelte van de tweede helft herstelde Gemert (dat zeker niet zijn beste wedstrijd speelde zaterdagavond) zich enigszins van de matige start. Nadat de ploeg twee (kop)kansen onbenut had gelaten kwamen de zwartwitten in de 35e minuut weer langszij toen Ralf Kemper een voorzet van Ron Jansen binnen kon werken 1-1.

Nuenen dat in de eerste helft het beste van het spel had sloeg een paar minuten later alweer terug toen Jamey Raas een vrije trap binnenkopte 2-1.

Na rust kreeg Gemert in de jacht op de gelijkmaker een enorme domper te verwerken toen Dennis van Rooij tegen zijn tweede gele kaart van de wedstrijd aanliep kaart en dus kon vertrekken.Met 10 man moest Gemert vervolgens gaan proberen om de achterstand ongedaan te maken.

Dennis Dekkers probeerde met de wissels: Youri van Brussel voor Jeremias Carlos David, Jasper Lalisang voor de geblesseerd geraakte Ruben Rodriques en tenslotte Dennis Groen voor Ron Jansen de ploeg nog van nieuwe impulsen te voorzien, maar het tiental van Gemert kon de tweede nederlaag van het seizoen niet meer voorkomen

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?