FC Eindhoven/av, SBC en Riethoven pakken periode. Gemert grijpt mis.

Deel dit bericht via:


Hoofdklasse B
Gemert had bij een overwinning op UDI’19 beslag kunnen leggen op de eerste periode.  Maar de ploeg van Reinald Broeren ging pijnlijk met 2-1 onderuit waardoor GVV Unitas met de eerste periode aan de haal gaat. GVV Unitas won het uitduel tegen Groene Ster met 0-4.

2e Klasse F

FC Eindhoven/av heeft de eerste prijs van dit seizoen binnen. De ploeg van Peter Coumans heeft na een 5-2 overwinning op Beerse Boys de eerste periodetitel veroverd.  Makkelijk ging het niet. De blauwwitten keken bij rust tegen een 1-2 achterstand aan. Maar na rust stelde de amateurs van FC Eindhoven orde op zaken en maakte de achterstand ongedaan.

3e klasse D
SBC blijft verrassend goed presteren in de 3e klasse D. De promovendus won in een rechtstreeks duel tegen concurrent PSV/av met 2-0 en pakt hiermee de eerste periodetitel. Daarnaast is de ploeg van Frank Weijers nog ongeslagen in de competitie.

5e klasse E
Riethoven heeft, zoals verwacht, de eerste periodetitel binnen gehaald. Na een 3-1 overwinning op Knegselse Boys is de eerste prijs binnen voor de ongelsagen koploper in de 5e klasse E.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?