FC Eindhoven (zaal) verliest van ASV Lebo

Nadat FC Eindhoven midweeks (na verlenging) Amicitia / Bert Zeegers wist te verslaan, mochten de Blauw Witten zaterdagavond in het Indoor Sportcentrum Eindhoven opnieuw aantreden. Ditmaal was ASV Lebo de tegenstander. De ploeg uit Amsterdam speelde een uiterst efficiƫnte wedstrijd en wist de Eindhovenaren op een 3-6 nederlaag te trakteren. Ondanks de doelpunten van Saadouni, Bouyouzan en Hakkens nam ASV Lebo in het Indoor Sportcentrum Eindhoven vroeg afstand van FC Eindhoven.

Eerste helft
Hoewel de Blauw Witten sterk uit de startblokken schoten met onder meer kansen voor Raphinha en Allouch (op de paal), waren het de gasten uit Amsterdam die de voorsprong namen. Na vier minuten wist Azzouz vanaf rechts het net te vinden. Twee minuten voor rust wist Ike Neil namens ASV Lebo de score voor de Amsterdammers te verdubbelen. Hij ging alleen op keeper Grimmelius af. Grimmelius bracht in eerste instantie nog redding, maar was in tweede instantie geslagen. FC Eindhoven zocht daarmee de kleedkamers op met een achterstand van 0-2.

Tweede helft
Na rust was het wederom direct raak. ASV Lebo wist aan de rechterkant van het veld een vrije man te vinden en zo de 0-3 te noteren. Toen de 0-4 was gevallen besloot coach Jan Vogels in te grijpen. In de 25e minuut besloot hij al met een vijfde veldspeler te gaan spelen. Ook de gewijzigde tactiek van Vogels mocht de Eindhovenaren niet baten. De stugge defensie van ASV Lebo wist diverse malen te pareren. Nadat Saadouni de 1-5 wist te maken, vergrootte Tissoudali de marge weer naar vijf. Bouyouzan en Hakkens wisten daarop nog wel eenmaal het net te vinden, maar het bleef bij de 3-6 eindstand.