FC Eindhoven(zaal) niet langs TPP Rotterdam (6-6). Vrijdag wacht HOVOCUBO.

Deel dit bericht via:


TPP Rotterdam kwam snel op een 2-0 voorsprong en even leek het een makkelijke avond te worden voor de Rotterdammers. Maar de wedstrijd werd langzaam maar zeker een foutenfestival waardoor het spannend werd. FC Eindhoven kwam nog terug tot een 3-4 voorsprong maar stond vlak voor tijd met 6-5 achter. In de slotfase wist FC Eindhoven de gelijkmaker te forceren. De nieuwe aanwinst Raphinha Ortiz de Oliveira was met drie doelpunten de uitblinker aan de kant van FC Eindhoven. 

Wederom een puntje voor het ambitieuze FC Eindhoven wat nu stevig op een derde plaats van onder staat in de ranglijst. FC Eindhoven zal snel punten moeten pakken wil het zich uit de gevarenzone willen spelen. As. vrijdag wacht een zware kluif, dan komt HOVOCUBO op bezoek.

Voorbeschouwing

FC Eindhoven wacht lastige taak tegen Hovocubo
Een lastige taak wacht voor FC Eindhoven. Vrijdagavond komt koploper Hovocubo op bezoek in de Lichtstad. FC Eindhoven is dankzij het gelijkspel afgelopen woensdag weer een plaats gestegen, maar is mist nog wel aansluiting met de middenmoot.

Winstreeks
Hovocubo is op dit moment bezig aan een imposante winstreeks. Al acht wedstrijden op rij heeft de ploeg uit Hoorn niet meer verloren. FC Eindhoven daarentegen wacht al zeven wedstrijden op winst. Ondanks een aantal goede wedstrijden van de Eindhovense selectie willen de punten nog niet echt binnenstromen. De nieuwkomers deze winter, de Brazilianen Raphinha en Ticz, lieten woensdag zien belangrijk te kunnen zijn. Het duo scoorde toen samen vier goals. Vrijdag zullen de twee voor het eerst in Eindhoven te zien zijn.

Aansluiting
Hovocubo staat momenteel met vijf punten voorsprong op nummer één. De play-offs lijken daarmee een zekerheidje. FC Eindhoven vecht nog om aansluiting met de middenmoot. Op dit moment staat het tiende, met evenveel punten als WSV. FC Marlène dat een plek boven FC Eindhoven staat staat vijf punten los van de Blauw-Witten.

Praktische informatie
FC Eindhoven - Hovocubo
Vrijdag 19 januari, 20.00 uur
Indoor Sportcentrum Eindhoven
Entree: € 5,00, tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa in het sportcentrum

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?