FC Eindhoven wint 3e play-off duel

Met nog een uitwedstrijd tegen HOVOCUBO voor de boeg hebben de Eindhovenaren nog een klein kansje. Alleen een overwinning tegen 't Knooppunt geeft nog hoop en dan nog is FC Eindhoven afhankelijk van de uitslag van komende dinsdag tussen 't Knooppunt en Hovocubo. Als 't Knooppunt dinsdag niet verliest dan zijn de Amsterdammers landskampioen. Bij een overwinning van HOVOCUBO is de strijd om de titel weer helemaal open.

FC Eindhoven liet in de wedstrijd zien dat het terecht deelneemt aan de play-offs. De ploeg van Jan Vogels toonde veerkracht en was feller dan de tegenstander. Toch kwam 't Knooppunt op een 0-1 voorsprong maar FC Eindhoven zette deze achterstand halverwege de eerste helft om in een 2-1 voorsprong door treffers van Jordany Martinus en Lahcen Bouyouzan. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust kwam 't Knooppunt weer op gelijke hoogte, maar even later was het Mo El Fhasi die de Eindhovenaren weer op voorsprong bracht. Met kunst en vliegwerk wist FC Eindhoven de 3-2 overwinning over de streep te trekken. Volgende week vrijdag reist FC Eindhoven af naar HOVOCUBO.