FC Eindhoven verliest eerste Play-off wedstrijd

De ploeg van Jan Vogels ging thuis met 5-9 onderuit. Voor rust waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en ging FC Eindhoven rusten met een 3-4 achterstand. De Eindhovense treffers kwamen op naam van Mo Allouch, Abdelhak El Ghaadoui en Lahcen Bouyouzan. Na rust nam HOVOCUBO in de slotfase van de wedstrijd afstand en ging met een 5-9 overwinning van het veld. Lahcen Bouyouzan en Dennis van den Eijnden scoorde namens FC Eindhoven het 4e en 5e doelpunt.

Dinsdag speelt FC Eindhoven een uitduel bij 't Knooppunt. Bij deze wedstrijd in Beverwijk mogen geen supporters van 't Knooppunt aanwezig zijn.

Later meer.......

Strijd landstitel zaalvoetbal in gewijzigde opzet.

FC Marlène trekt zich terug uit play offs

FC Marlène trekt zich terug uit play offsFC Marlène heeft gisteravond op bestuurlijk niveau besloten zich terug te trekken uit de Play-Offs 2016-2017.

Met de laatste gebeurtenissen tijdens de KNVB-Beker finale kan FC Marlène niet meer garant staan voor de veiligheid van haar technische staf, spelers, vrijwilligers, sponsoren en supporters.

FC Marlène betreurt haar besluit gezien de sportieve kansen die er liggen maar geven voorkeur aan een haar maatschappelijke verantwoordelijkheid dan aan een landstitel. Volgens FC Marlène neemt hierin een voortrekkers rol in om de zaalvoetbal in Nederland in een positief daglicht te krijgen in goed overleg met alle clubs uit de eredivisie die deel uitmaken van de Coöperatie Zaalvoetbal.

Na het terug trekken van FC Marléne is het programma met drie i.p.v vier deelenemende ploegen gewijzigd. 't Knooppunt, HOVOCUBO en FC Eindhoven gaan in een poule van drie een hele competitie spelen.