FC Eindhoven uitgeschakeld in play-offs

Deel dit bericht via:


Na de verloren uitwedstrijd in Heerhugowaard (7-6) was de opdracht duidelijk voor de ploeg van Jan Vogels.  De nummer een uit de reguliere competitie moest de thuiswedstrijd winnen om een derde wedstrijd af te dwingen, maar ook in het thuisduel ging FC Eindhoven onderuit. Fc Marlene won het tweede duel met 2-4 waardoor Fc Eindhoven is uitgeschakeld.   

FC Marlene was in tweede duel duidelijk de sterkste. De nummer vier uit de reguliere competitie oogde veel frisser dan de Eindhovenaren. Na een 0-2 ruststand kwam FC Marlene na rust zelfs op 0-3 en was de wedstrijd al vroeg gespeeld. FC Eindhoven kwam nog terug door een doelpunt van Raphinha maar even later brachten de gasten de marge weer terug naar drie. Vlak voor het einde bepaalde Bjorn Bastiaans de eindstand op 2-4.

Een grote teleurstelling voor de FC Eindhoven wat in de competitie 17 punten meer verschaarde dan FC Marlene. Aan de andere kant was er voor de zaalvoetbaltak van FC Eindhoven wel goed nieuws te melden gezien hoofdsponsor VDL het contract met drie jaar heeft verlengd tot medio 2022. VDL is sinds de fusie in 2008 hoofdsponsor van de club.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?