Ernie Brandts nieuwe hoofdtrainer FC Eindhoven na vertrek Nacimento

Deel dit bericht via:

FC Eindhoven en David Nascimento hebben in goed overleg besloten om de samenwerking per direct te beëindigen. David Nascimento werd in januari 2018 aangesteld bij FC Eindhoven en startte zo aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Ernie Brandts neemt zijn taken over en is de nieuwe hoofdtrainer van FC Eindhoven. Deze uitkomst is het beste voor beide partijen aldus technisch manager Marc Scheepers: “Door een verschil in inzicht in het te volgen beleid hebben we deze keuze in overleg met David gemaakt. Wij willen David bedanken voor zijn inzet en passie die hij heeft geleverd voor FC Eindhoven. Ernie Brandts gaat de rol van hoofdtrainer verder invullen dit seizoen.”

Ernie Brandts werd in de zomer van 2018 aangesteld als assistent-trainer bij FC Eindhoven. In het verleden was de 63-jarige Brandts al actief als hoofdtrainer bij onder andere FC Volendam, NAC Breda en FC Dordrecht.

Brabantia
Brandts gaat komend seizoen zijn functie als hoofdtrainer van FC Eindhoven combineren met het hoofdtrainerschap bij eersteklasser Brabantia.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?