EMK - Hoogeloon: 2-2

EMK en Hoogeloon delen de punten

Waar Hoogeloon de kansen in de eerste helft liet liggen was de thuisclub wel succesvol en leidde bij rust met 2-0. De tweede helft was voor Hoogeloon en met twee treffers werd het gelijk, waarna beide ploegen het wel goed vonden.

In het spel was Hoogeloon de betere, maar EMK loerde op de counter. Uit een vrije trap belandde de bal bij Christian Messerschmidt, die via de onderkant van de lat raak kopte. Een paar minuten later schoot Sjoerd de Laat uit een moeilijke positie over. Deze zelfde speler mocht kort hierop van dichtbij uithalen, maar nu redde doelman Vreven. Halverwege de eerste helft werd de score verdubbeld. Bas Verberne werd over rechts diep gestuurd en schoot beheerst de 2-0 binnen. Messerschmidt schoot even later maar net naast. Een goed schot van Hans v/d Heijden werd door de doelman gekeerd. Na een goede combinatie kreeg Sjoerd de Laat een prima kans, maar schoot naast. Tom Michielse schoot vijf minuten voor rust tegen de doelman op en ook op een schot van Hans v/d Heijden toonde hij zijn kunnen.

Hoogeloon kwam in de tweede helft sterk uit de startblokken. Hans v/d Heijden werd vast gepakt, maar dit werd niet bestraft met een strafschop. Ook een kopbal werd door de doelman onschadelijk gemaakt. In de 52ste minuut werd het dan toch 2-1. Na weer een goede aanval schoot Niek v/d Broek van dichtbij raak. Even later schoot ook Niels Luyten goed in, maar weer redde de sluitpost. Yannick Sol schoot voorlangs. Ook de thuisploeg kreeg nog een goede kans, maar de bal ging naast. In de 86ste minuut zorgde invaller Jan van Rooy met een daverend schot voor de gelijkmaker.