De trein van Bertran Kreekels dendert voort.

Deel dit bericht via:


De successen van Bertran Kreekels bij OSS’20 blijven maar doorgaan. Na het behaalde kampioenschap, afgelopen seizoen in de Hoofdklasse B, was Kreekels –in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van OSS’20- al direct succesvol. 
Ook dit seizoen dendert de trein van Kreekels gewoon door in de Derde Divisie. De Ossenaren veroverde na een 0-3 overwinning bij Quick’20 de tweede periodetitel. Daarnaast staat de ploeg van Kreekels op een keurige derde plaats in de competitie met slechts twee punten minder dan koploper Jong Volendam.

Carrière
Na twee seizoenen RPC werd Kreekels in 2017 benaderd door OSS’20. De club toonde ambities en Kreekels was na de avonturen bij Bavos (2008-2010), NWC (2010-2013) Geldrop (2013-2015) en RPC (2015-2017) wel in voor een avontuur op een hoger niveau. Nu, anno 2019, gaat OSS’20 sowieso de nacompetitie in voor promotie naar de Tweede Divisie, maar ook de titel lonkt nog voor de blauwgelen. Alom een knappe prestatie voor de 50-jarige trainer uit Helmond.

Gevestigd
De oud betaald voetballer van o.a. Helmond Sport en Wageningen heeft zijn naam als trainer in de regio al aardig kleur gegeven. Na het succes in het afgelopen seizoen werd Kreekels ook nog eens genomineerd voor de Rinus Michels Award 2018, de prijs voor beste amateurtrainer. Helaas ging de uitreiking niet naar de Helmonder, maar om al gekozen te worden tot een van de beste amateurtrainers van Nederland, is een mooie erkenning. Of Kreekels dit seizoen wederom genomineerd wordt voor de Rinus Michels Award 2019  is nog niet bekend, maar vreemd zal het niet zijn mocht hij weer op het lijstje staan.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?